Meryl Streep som Oscar-nominert heks, et psykologisk eksperiment går grusomt feil, tre desperate kvinner finner meningen med livet, Liam Neeson i et skjebnesvangert møte med mafiaen, og den svenske kriminalinspektøren Johan Falk er tilbake.

– RiksTV filmleie

Into the Woods 

Se denne stjernespekkede familiefilmen med blant andre Meryl Streep og Johnny Depp. De klassiske historiene om Askepott ,Lille Rødhette, Jack og bønnestengelen og Rapunzel veves sammen av en original historie. En baker og hans kone ønsker å etablere egen familie – men heksa (Streep) gjør det ikke enkelt for dem. Filmen ble nominert til tre Oscar og tre Golden Globe.

Sjanger: Eventyr/Musikk  Lengde: 2t 05 min Aldersgrense: 7 år

Ex Machina

En psykologisk thriller som gir en skremmende framtidsvisjon om kunstig intelligens. På et fjernt tilfluktssted i fjellene pågår et uvanlig eksperiment, en begavet IT-milliardær har invitert en ung mann til å teste en kunstig intelligens hos en kvinnelig robot. Men eksperimentet forvandles til en mørk psykologisk kamp - et trekantdrama der lojaliteten splittes mellom menneske og maskin.

Sjanger: Drama/Sci fi Lengde: 1t 58 min Aldersgrense: 15 år

Kvinner i for store herreskjorter

Tre kvinner har en ting felles; de famler i blinde på desperat jakt etter seg selv og lykken. Studenten Sigrid blir forelsket i den 20 år eldre anerkjente forfatteren Kåre Tryvle.Trine er en utagerende kunstner som står foran gjennombruddet, derfor passer det dårlig at hun er høygravid. Heldigvis møter hun den staute trelastarbeideren Agnes (63), som tror hun snart skal dø og vil kontakte sin bortadopterte sønn.

Sjanger: Drama Lengde: 1t 46 min Aldersgrense: 0 år

Run all night

Mike har for lenge siden brutt med faren Jimmy (Liam Neeson) som har vært yrkesmorder i den beryktede Brooklyn-mafiaen hele livet. Da far og sønn nå gjenforenes etter mange år har alt gått galt, og Mike er målskive for mafiaen, som er ute etter hevn. Mike har bare en natt på seg til å forhindre at han og hans familie møter samme skjebne som han selv regner med å få.

Sjanger: Drama/Action  Lengde: 1t 54 min Aldersgrense: 15 år

The Cobbler

Adam Sandler spiller Max Simkin, en fjerdegenerasjons skomaker som oppdager en magisk symaskin i farens kjeller. Lei av hverdagens slit kan han med symaskinens hjelp forvandle seg til andre mennesker ved å bære deres sko når han har reparert dem. Dette fører til mange fantastiske hendelser for Max og på veien lærer han at den enkleste måten å finne seg selv er å se verden gjennom andres øyne.

Sjanger: Drama/Komedie  Lengde: 1t 39 min Aldersgrense: 15 år

The Giver

I et tilsynelatende perfekt samfunn uten krig, lidelse eller forskjeller utpekes 18-årige Jonas til å bli den nye "Receiver of Memories", en slags vismann som skal videreføre arven fra den gamle verden. I sin nye stilling forstår Jonas at samfunnet han kjenner og lever i er en falsk versjon av virkeligheten og at det finnes en ekte verden utenfor den forbudte bygrensen. 

Sjanger: Drama/Sci fi  Lengde: 1t 37 min Aldersgrense: 15 år

Johan Falk: Lockdown

I den fjerde av fem nye titler om spesialstyrken GSI skjer det et angrep inni det store politihovedkvarteret i Gøteborg, og politiledelsen setter bygningen umiddelbart i "lockdown". Ingen kommer inn eller ut. Samtidig starter en stor rettssak i nabobygget, det er kommet frem bevis på at GSI muligens har brukt ulovlige metoder. Også dukker det opp en rekke dokumenter som kan være løsningen for å identifisere den ukjente, mafiaorganisasjonen som har truet Johan og hans familie.

Sjanger: Action/Krim  Lengde: 1t 39 min Aldersgrense: 15 år

Vil du se en av disse filmene i helgen?

For å leie film rett på TV-en, holder det at du har en SMART-boks koblet til internett. Les mer om hvordan du kobler opp her

Er boksen din allerede koblet til internett? Da finner du Filmleie i underholdningsportalen. Husk at du også kan søke opp filmer i RiksTV-appen og starte filmen rett på TV-en fra appen. Les mer om filmleie gjennom RiksTV-appen her. 

Husk at du får leie 3 filmer gratis første gang du bruker Filmleie!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus