Fast and Furious endelig tilbake, Nicole Kidman i psykologisk thriller, filmatiseringen av favoritten Skammerens Datter, den uforglemmelige historien om Martin Luther King jr. og Kate Winslet prøver å ta over verden i ungdomsfantasy.

- RiksTV Filmleie

Fast and Furious 7

Vin Diesel, Paul Walker og Dwayne Johnson tar sitt team verden rundt i det mest utfordrende og emosjonelle eventyret så langt. Reisen tar dem til fjerne steder, men også hjem til gatene i LA. De må nok en gang samle gjengen for å beskytte sine egne.

Sjanger: Action/Thriller  Lengde: 2t 17 min Aldersgrense: 15 år

Before I Go to Sleep

Se Nicole Kidman og Colin Firth i denne nervepirrende psykologiske thrilleren. Christine våkner hver morgen uten å huske foregående dag. Med hjelp av en lege begynner hun å kartlegge dagene sine for å forsøke å huske hvem hun en gang var og hva som har hendt henne. Etter hvert begynner hun å lure på mannen hun våkner opp med hver morgen: hvem er han, snakker han sant, kan hun stole på ham?

Sjanger: Thriller/Drama  Lengde: 1t 59 min Aldersgrense: 15 år

The Wedding Ringer

Når en mann skal gifte seg, er det en hel del å ta seg av før den store dagen. Heldigvis kan man alltid stole på at guttegjengen fikser alt, fra utdrikningslaget til talen på bryllupskvelden. Men den elskverdige, litt tafatte brudgommen Doug Harris (Josh Gad) har aldri hatt noen guttegjeng, så nå gjelder det å finne fram en gjeng veldig raskt om han ikke skal virke som en total idiot.

Sjanger: Komedie  Lengde: 1t 41 min Aldersgrense: 11 år

Nå kan du leie film rett på iPaden! Se film overalt i Norge med god nettilgang – les mer om nyheten her.

Insurgent

Andre film i Divergent-serien basert på bøkene med samme navn. I ruinene av det som engang var Chicago, er Tris (Shailene Woodley) og Four (Theo James) på flukt. Som ”Divergenter” utgjør de en enorm fare mot verdensordenen og dens diktator, Jeanine (Kate Winslet). Hun vil gjøre alt for å utrydde de resterende Divergentene, og hennes styrker er i stort overtall. Men Tris har en idé. Hvis det lykkes henne å finne allierte blant underverdenens utskudd, kan de slutte å flykte og en kamp om verdens fremtid kan begynne!

Sjanger: Ungdom/Fantasy  Lengde: 1t 58 min Aldersgrense: 11 år

Johan Falk – slutten

I den siste GSI filmen viser den ukjente, store mafiaorganisasjonen sitt sanne ansikt. Men å begi seg på Johan Falks familie, å forsøke å drepe hans kone, kan være den største feilen organisasjonen har gjort. Samtidig er hemmeligheten som Helen Falk (Marie Richardson) har vært på sporet av, åpenbart så viktig at organisasjonen starter full krig i gatene mot svensk politi.

Sjanger: Action/krim  Lengde: 2t 45 min Aldersgrense: 15 år

Skammerens Datter

Dina bor i en liten landsby med sin mor, som er Skammer. Hun har arvet sin mors overnaturlige skammerevner, som gjør at hun kan se alle folks løgner og synder og få dem til å skamme seg over sine mørkeste gjerninger. Filmen er et forrykende eventyr i en middelalderaktig fantasiverden med drager og magi, konger, riddere og tyranni, basert på den første boken i Lene Kaaberbøls høyt elskede bestselger-serie.

Sjanger: Action/Eventyr  Lengde: 1t 36 min Aldersgrense: 12 år

Selma

En film om den uforglemmelige og sanne historien om Dr. Martin Luther King Jrs historiske kamp for stemmerett for afroamerikanere - en farlig kampanje som kulminerte i den episke marsjen fra Selma til Montgomery, Alabama. Marsjen snudde den amerikanske opinionen og overtalte President Johnson til å innføre loven om stemmerett i 1965. Filmen har vunnet en Oscar, en Golden Globe og flere andre priser.

Sjanger: Drama Lengde: 2t 08 min Aldersgrense: 15 år

Vil du se en av disse filmene i helgen?

For å leie film rett på TV-en, holder det at du har en SMART-boks koblet til internett. Les mer om hvordan du kobler opp.

Er boksen din allerede koblet til internett? Da finner du Filmleie i underholdningsportalen. Husk at du også kan søke opp filmer i RiksTV-appen og starte filmen rett på TV-en eller spille den av rett på iPaden fra appen. Les mer om filmleie gjennom RiksTV-appen. 

Nå kan du også leie disse filmene rett på iPaden. Se filmen overalt i Norge med god nettilgang – les mer om nyheten her.

Husk at du får leie 3 filmer gratis første gang du bruker Filmleie!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus