Nå blir det enklere å leie film!

Snart kommer filmleie via RiksTV-appen.

RiksTV er opptatt av å gjøre hverdagen enklest mulig, og kommer derfor nå med en gledelig nyhet til alle filmelskere med tilgang til Filmleie i underholdningsportalen. Med Filmleie i RiksTV-appen for iPad vil du raskt og enkelt kunne finne filmen du ønsker å se. Når du har bestemt deg, leier du filmen og spiller den av – rett på TV-skjermen.

Nå gleder vi oss stort til onsdag her på Økern – og det er ikke uten grunn. Mens langrennsgutta høster medaljer på 15 km i Falun skal vi lansere tre nyheter for våre kunder – blant annet en gladnyhet for alle filmelskere. RiksTV gir deg nå en enklere og bedre måte å leie film via RiksTV-appen – og du kan spille dem av rett på TV-en! 

Med Filmleie via RiksTV-appen for iPad blir det veldig mye enklere å finne både nye og gamle favoritter blant tusenvis av filmer. I appen vil du kunne:

  • Søke på kategorier som action, komedie og drama, nye filmer, mest populære og anbefalt.
  • Filtrere på aldersgrense, lengde, alfabetet og utgivelsesår.
  • Like filmer og spare dem som dine favoritter til en passende kveld.
  • Markere favorittskuespillerne og -regissørene dine, slik at du hele tiden vet om de har kommet med noe nytt.
  • Velge blant tusenvis av filmer.
  • Spille av trailere og filmer rett på TV-en.
  • Pause, spole og justere volumet direkte fra iPaden.

Snurr film!

Følg med på våre nettsider i løpet av kommende uke for mer informasjon om produktnyhetene som kommer.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus