Gladnyhet til deg

– TV og film rett på iPaden!

God underholdning som er lett tilgjengelig er gull verdt på travle dager. Nå gir vi deg et par lettvinte løsninger som gjør hverdagen litt enklere, og gjør det lettere å se TV og film  akkurat når og hvor du vil.

TV direkte på iPad

Først og fremst gir vi deg muligheten til å se TV direkte på iPaden med RiksTV-appen – hvor som helst innenfor hjemmet. Så lenge du er innenfor det samme nettverket SMART-boksen din er koblet til kan du se direkte TV fra hele 13 kanaler rett på iPaden. Kjekt for deg som gjerne vil se på The Walking Dead på FOX mens resten av familien ser på noe litt mer familievennlig.

TV direkte på iPad

71nord eller The Walking Dead rett på iPaden? Null problem!

Filmleie på iPad

Vi gjør også Filmleie på iPad enda bedre. Nå kan du leie og se film hvor du vil og når du vil, enten det er hjemme i sofaen, på toget, på hytta, på båten – ja, rett og slett i hele landet! Du leier film gjennom RiksTV-appen til iPad, der du har tilgang til et stort filmbibliotek fylt med mer enn 4 000 filmer i alle sjangre.

film iPad

Last ned RiksTV-appen

Utvidet ukesarkiv

I tillegg til disse to gladnyhetene, utvider vi antall TV-kanaler med ukesarkiv. Nå kan du nemlig se TV syv dager tilbake i tid fra blant annet FOX, Animal Planet, Discovery Channel, og ytterligere seks kanaler. I tillegg har du tilgang til NRK-, TV 2- og TVNorge-kanalene – som du allerede har hatt mulighet til å se en stund. Kanalene med ukesarkiv kan du utforske både fra fjernkontrollen i underholdningsportalen og via RiksTV-appen.

Ukesarkiv

TV syv dager tilbake i tid får du nå med alle disse kanalene.

Vi er glade for at vi kan gi deg tre gode nyheter som alle gir deg mulighet til å se filmer, serier, TV-programmer og dokumentarer – akkurat når du selv ønsker det.  

Er du RiksPakken-kunde og har en SMART-boks tilkoblet internett får du alt dette fritt inkludert i abonnementet ditt. Filmleie på iPad er også tilgjengelig for alle med et Favoritter-abonnement. Merk at leiepris per film tilkommer.

Bestill RiksPakken og få tilgang til komplett TV-underholdning for hele familien!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus