Tidenes filmsommer!

– her er (minst) 33 grunner til å ønske seg regn i sommer

Det norske folk står og venter på at sommervarmen snart skal kicke inn for fullt – etter å ha hatt to somre på rad der gradestokken har vist seg fra sin aller beste side. Uansett om varmen kommer eller ei – sommeren 2015 står og banker forsiktig på døra, og kommer til å gå sin gang i sol, regn eller vind.

Da er det fint at vi har alternativer til utelek og bading – og det beste alternativet for meg, er film. Så langt har 2015 vært et veldig godt filmår, og hvis man ser på hva som er ventet til høsten av store filmer, kommer nok ikke resten av året til å svikte heller.

I løpet av sommermånedene juni, juli og august vil Filmleie i underholdningsportalen fylles opp med en rekke nye filmer – i tillegg til at vi får gode priser på mange kvalitetsfilmer.

Juni – både for barn og voksne

Juni kickstartet med en rekke premierer, blant annet filmen Mortdecai, der Johnny Depp er på jakt etter en nazistskatt, actionfilmen Tracers, den Oscar-vinnende Eastwood-fimen American Sniper og filmen Kingsman: The Secret Service med blant andre Colin Firth og Samuel L. Jackson – en film som beskrives som en blanding av Tarantino og Bond.

SF School's out-kampanje film

For den yngre garde, de som om ikke mange dagene vil få lange dager i åtte uker framover, vil sikkert premierene Big Hero 6 og Sauen Shaun-filmen være spesielt kjærkomne – i tillegg til at vi under Anbefalt i filmleietjenesten trekker fram en rekke artige ungdomsfilmer i forbindelse med kampanjen School’s out.

Og for å bevege oss helt over på den andre siden igjen: 15. juni kommer filmen alle vil se, men få tør å innrømme at de vil se – nemlig Fifty Shades of Grey. Og til dere som er nysgjerrige og skeptiske på en gang, kan vi si at filmen i det minste skal være bedre enn boken, så her anbefaler vi å leie filmen en gang for alle.

Juli – og sommerkampanje!

Fra 1. juli og helt til 31. august har SF Anytime den tradisjonelle sommerkampanjen gående, der vi kan finne en rekke filmer til kun kr 19,-. Her finner vi også mange premiumtitler, som blant annet Pingvinene, The Imitation Game og Exodus.

SF sommerkampanje filmSom juni starter også juli med Eastwood, men denne gangen er det snakk om Clint Eastwoods sønn Scott, som har hovedrollen i filmen Dawn Patrol. Av øvrige filmer som kommer i løpet av juli, kan nevnes Focus med Will Smith (premiere 13. juli), den 30. Beck-filmen (premiere 13. juli), The Second Best Exotic Marigold Hotel (premiere 6. juli), The Theory of Everything – filmen om Stephen Hawking (premiere 13. juli), dramakomedien Just Before I Go (premiere 20. Juli), Sean Penn-actionfilmen The Gunman (20. juli), oscarvinneren Still Alice (premiere 27. juli).

Stephen Hawking - The Theory of Everything

Se After Sun Movies på C More hele sommeren!

Sommerfilm finner vi imidlertid ikke bare i Filmleie, men også på flere av kanalene. C More kjører, som de har gjort tidligere somre, After Sun Movies hver eneste kveld – hele sommeren. Fra og med 22. juni til og med søndag 9. august, viser C More Hits håndplukkede toppfilmer hver kveld klokka 22.00og filmene vil samtidig tilgjengeliggjøres på C More Play, der de kan ses akkurat når du vil, på PC/Mac, mobil, nettbrett eller i Underholdningsportalen. 

Slik ser du C More Play!

Av filmer som kan trekkes fram her har vi Den store Gatsby, The Grand Budapest Hotel, Anna Karenina og The Heat – alle disse sendes i juni, mens vi i juli kan kose oss med blant annet Diana, Pacific Rim, Man of Steel, Oblivion, 12 Years a Slave og The Expandables 3. Fra 1- til 9. august vises blant annet også 22. Jump Street, X-Men: Days of Future Past, Snabba Cash III, Dum og Dummere 2 og The Secret life of Walter Mitty.

Venter du fortsatt på sommervarmen? Jeg også. Men etter å ha gått gjennom alle disse filmlistene, merker jeg at det ikke gjør så innmari mye med noen dager med regn heller.

Ha en riktig god filmsommer!

 

 

Lurer du på hvordan du får tilgang til Filmleie? 

For å leie film rett på TV-en, holder det at du har en SMART-boks koblet til internett. Les mer om hvordan du kobler opp her.
Er boksen din allerede koblet til internett? Da finner du Filmleie i underholdningsportalen. Husk at du også kan søke opp filmer i RiksTV-appen og starte filmen rett på TV-en fra appen. Les mer om filmleie gjennom RiksTV-appen her.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus