Premiere mandag 2. mars kl 21.45 på TV 2.

Frikjent – storstilt dramasatsning

TV 2 hver mandag kl 21.45

Nicolai Cleve Broch i rollen som en vellykket forretningsmann. Han skal redde hjembygda fra konkurs, men fortiden innhenter han – og bygdedramaet er en realitet!

Den store snakkisen under tv-messen i Cannes, og det amerikanske magasinet Hollywood Reporter har utropt Frikjent til en av de mest spennende nye drama-seriene fra Norden.

I kveld har den premiere på TV 2 kl 21.45!

Aksel Borgen (Nicolai Cleve Broch) har jobbet seg til topps som forretningsmann i Asia, 20 år etter at han ble frikjent for drapet på ungdomskjæresten. Da hjembygdas hjørnesteinsbedrift trues av konkurs, vender han tilbake for å redde stedet som en gang vendte ham ryggen. Men fortiden er ikke glemt. Gamle sår rives opp og nye konflikter oppstår når fortid og nåtid møtes. Det blir en kamp om skyld, hevn og håp om forsoning for Aksel. Mannen som ble frikjent av retten, men likevel dømt av bygda.

Frikjent går over 10 episoder.

I andre sentrale roller møter vi Synnøve Macody Lund, Lena Endre, Fridtjov Såheim og Ingar Helge Gimle.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus