Meny

Grand Prix fyller 60 år

– få med deg feiringen!

Eurovision Song Contest fyller 60 år og i den anledning gires det opp til storslått Grand Prix-hyllest. Vi skal få se live fremføringer av noen av de største vinnerlåtene fra den mangfoldige Grand Prix-historien i et storstilt jubileumsshow. Det er bare å få på seg glitterblazeren for dette blir en paljettaften uten like!

Bli med storbritannias kanskje morsomste talkshowvert Graham Norton, og Eurovision-veteran Petra Mede på tidenes festforestilling. Det har gått flere tiår siden vi sist så noen av de inviterte Gran Prix-artistene, og gjensynet med blant andre Herreys med Diggi-Loo Diggi-Ley og våres egne Bobbysocks er for de fleste langt på overtid. Elisabeth Andreassen og Hanne Krogh er allerede på vei til London, klare for å  "La det swinge”, og vi gleder oss masse!

Vi hopper selvfølgelig gledelig på muligheten til å mimre litt i oppvarmingen, her er et gjensyn med noen av klassikerne vi skal få se på scenen igjen på lørdag:

 Dana International: “Diva” (Israel)

 Nicole: “Ein Bißchen Frieden” (Tyskland)

 Rosa López: “Europe’s Living a Celebration” (Spania)

 The Olsen Brothers: “Fly on the Wings of Love” (Danmark)

Og selvfølgelig Bobbysocks:

Jubileumsshowet sendes på NRK1 lørdag 4. april kl 19.55.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus