Halloween-anbefalinger på TV

– Grøssegodbiter for små og store

Lørdag 31. oktober er årets mest skremmende kveld. Det er duket for grøss, gru og skrekk på TV-skjermen – om du tør?

The Voices

Lørdag 31. oktober kl. 21.00 på C More First

Comedy, Horror – 2014. Jerry er en glad og bekymringsløs person, men under overflaten er han et mentalt ustabilt individ med en tilværelse preget av hallusinasjoner og tvangstanker. Blant annet innbiller han seg at husdyrene - en hund og en katt - prater med ham og får ham til å utføre fryktelige handlinger. 

A Nightmare on Elm Street 

Lørdag 31. oktober kl. 22.45 på TV 2 Zebra

Grøsser – 2010. Nyinnspilling av horror-klassikeren fra 80-tallet. Seriemorderen Freddy Krueger terroriserer en gruppe tenåringer i drømmene deres. Når en av dem dør, innser de raskt at det som skjer i drømmene deres, skjer i virkeligheten.

 

Boogeyman

Lørdag 31. oktober kl. 22.30 på Viasat 4

Skrekk – 2011. En gruppe unge gutter slipper Boogeyman fri. Når uhyrets ustoppelige trang til å drepe fører ham til å drepe sin egen vokter ender det i et blodbad i den lille byen. Boogeyman finner en liten gutt som blir hans fremtidige vokter, men guttens far (byens sheriff) gjør alt for å stoppe ham. Underveis finner de ut at Boogeyman faktisk er verdens første morder, nemlig Kain fra Bibelen. Kain kan ikke drepes, men må i stedet ha en vokter som skal vokte over ham for alltid.

The Strangers

Tilgjengelig i RiksTV Filmleie

Thriller – 2008. Et par innlosjert på et isolert feriehus i forbindelse med et bryllup, får midt på natten uventet besøk av tre fremmede personer. Skjult bak masker avslører de uanmeldte gjestene uhyggelige motiver med sitt besøk. I sin kamp for å overleve besøket gjør paret ting de aldri hadde trodd de var kapable til.

The Shining

Tilgjengelig i RiksTV Filmleie

Skrekk – 1980. Jack Torrance tar med seg familien sin til det elegante, men avsidesliggende Overlook Hotel for å arbeide som vaktmester i lavsesongen. Redselsfulle hendelser, galskap og mord preger hotellets fortid. Dette er noe familien snart kommer til å bli oppmerksom på.

REC

Tilgjengelig i RiksTV Filmleie

Skrekk – 2007. Et mindre TV-team skal dokumentere en vanlig natt hos brannetaten i Barcelona. Når en tilsynelatende vanlig rutineutrykning tar en helt uventet vending, blir natten mer dramatisk enn de noensinne kunne forestilt seg. Samtidig som de kjemper for sine liv mot noe de ikke en gang kan forklare, ser de muligheten til tidenes scoop – og lar kameraet rulle.

Halloween-filmer for de minste:

Etter en full dag med «knask eller knep» er det godt for de minste å synke ned i sofaen og la seg underholde av en spennende film som ikke er alt for skummel. 

Corpse Bride

Tilgjengelig i RiksTV Filmleie

Drama, komedie, romantikk – 2005. Aldersgrense 7 år. Fortellingen om The Corpse Bride og den ulykkelige brudgommen hun drar med seg til underjorden på hans bryllupskveld, har sin opprinnelse i et russisk folkeeventyr om det tvungne bryllupet mellom en ulykkelig mann og en avdød brud. Den romantiske og makabre historien fanget Tim Burtons oppmerksomhet og han arbeidet i ti år for å ta den til det hvite lerretet som dukkefilm.

Paranorman

Tilgjengelig i RiksTV Filmleie

Barn – 2012. Aldersgrense 11 år. Den misforståtte gutten Norman har evnen til å snakke med de døde. Han kontaktes derfor når den lille byen må reddes fra en eldgammel forbannelse. Norman tvinges til å møte både zombier, hekser og idiotiske voksne i løpet av oppdraget sitt.

Happy Halloween!

Usikker på hvordan du får tilgang til Filmleie?

For å leie film rett på TV-en, må du ha en SMART-boks koblet til internett. Les mer om hvordan du kobler opp. Er boksen din allerede koblet til internett? Da finner du Filmleie i underholdningsportalen eller på iPad med RiksTV-appen

 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus