Håndball-VM

– Oversikt over norgeskampene

Håndball-VM for kvinner spilles fra 5. til 20. desember i Herning, Kolding, Frederikshavn og Næstved, Danmark. TV 2 viser 11 kamper dersom Norge går helt til finalen.

Regjerende europamester

Norge kommer til VM som regjerende europamester og med OL-plassen i boks. De andre nasjonene, inkludert vertsnasjonen Danmark, vil kjempe en durabelig kamp om resten av Rio-billettene. Kampen om å delta i OL i Rio gir VM en helt spesiell dimensjon. I år smeller det fra første kamp når Norge møter Russland i åpningen lørdag 5. desember.

Fullstendig oversikt over alle kampene finner du her

Norgeskampene på TV 2

Norgeskampene sendes på TV 2. De øvrige VM-kampene sendes på TV 2 Sportskanalen og på TV 2 Sumo. Husk at du også kan se kampene direkte på nettbrettet ditt med RiksTV-appen.

Norges innledende VM-kamper spilles i Arena Nord i Frederikshavn. Norge møter Spania, Romania, Russland, Puerto Rico og Kazakhstan i gruppespillet. Første kamp er Norge – Russland. 

Norgeskamper – gruppe D

5. desember kl. 20.30 på TV 2: Norge – Russland

7. desember kl. 20.30 på TV 2: Puerto Rico – Norge

8. desember kl. 20.30 på TV 2: Norge – Kazakhstan

10. desember kl. 20.30 på TV 2: Romania – Norge

11. desember kl. 20.30 på TV 2: Norge – Spania 

Finaler

Bronse-finale: 20. desember kl. 14.30 på TV 2. 

Finale: 20. desember kl. 17.00 på TV 2. 

Harald Bredeli og Bent Svele

Harald Bredeli og Bent Svele er kommentatorer. Foto: TV 2.

Vi ønsker håndballjentene lykke til!

Les også: Vintersport på NRK

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus