• hytta

Hold det ryddig på hytta med én fjernkontroll

Tusenvis av TV-modeller er RiksTV-godkjent

Har du en nyere TV på hytta, trenger du kun én kortleser og programkort for å motta RiksTVs signaler. 

Enten du har hatt en lang og herlig dag i langrennssporet eller ved havgapet, så er det godt å kunne krype ned i sofaen på hytta.

RiksTV har alltid tatt hyttefolket på alvor, både med utstyr og TV-pakker. Rundt 90 prosent av de norske fritidsboligene kan enkelt få tilgang til TV og underholdning kun ved hjelp av en antenne. Dette betyr at man både kan få vinterhygge og underholdning, enten hver for seg eller samtidig – uansett om hytta ligger midt på fjellet eller langt ute i havgapet.

Kun én fjernkontroll

Er det én ting mange ønsker seg minst av på hytta, så er det elektronikk, kabler og sjenerende utstyr som ødelegger hytteidyllen.

Hvis du har en nyere flatskjerm-TV (IDTV) på hytta, er den antakelig RiksTV-godkjent. For å motta signaler fra bakkenettet trenger du kun en kortleser med et programkort som du putter rett inn i siden på TV-en. Det eneste du trenger i tillegg, er en antennekabel som går rett ut til antennen som du monterer på hytteveggen eller taket.

Her kan du sjekke om din TV er RiksTV-godkjent

Med kun en kortleser og et programkort slipper du den ekstra fjernkontrollen og en ekstra TV-boks. Du bruker kun fjernkontrollen som tilhører TV-en din. Og TV-bildene er akkurat like gode som hjemme i stua.

TV-pakkene som er tilpasset hyttefolket

RiksTV tilbyr to forskjellige TV-pakker. Med RiksPakken kan du ha det samme kanalutvalget hjemme som på hytta. Du kan ha abonnementet ditt inntil fire steder. For eksempel i stua, på soverommet, i campingvogna og på hytta – og da til den samme månedsprisen. Du bestemmer!

TV-pakken Favoritter er perfekt for deg som er tilknyttet en annen leverandør hjemme, men som ønsker et enkelt og rimelig TV-abonnement med full frihet på hytta. Her kan du velge deg seks valgfrie kanaler i tillegg til at NRKs TV-kanaler er fritt tilgjengelig. Lokal-TV og radiokanaler følger også med. 

Sjekk om du har dekning på hytta her

Kortleser kan bestilles på rikstv.no eller eller kjøpes hos din nærmeste TV-forhandler. Får du ikke bilde på din IDTV så kan du lese om hvordan en IDTV 5 volt inserter kan gi deg TV-bilde.