Her er underholdningshøsten på de store norske kanalene

– Få med deg disse seriepremierene de neste månedene

Nå går vi en spennende underholdningshøst i møte, med premierer på alt fra naken-TV til futuristisk drama og politikrim. Her har vi samlet noen av de flunkende nye programmene du bør få med deg i høst.

Adam søker Eva 

I dette uhøytidelige eksperimentet møtes kjærlighetssøkende mennesker på en idyllisk øde øy – helt uten sminke og klær. Hensikten er å se hvordan personer som aldri før har møtt hverandre finner tonen på et helt fremmed sted, uten de materielle tingene som vanligvis er med på å vise hvem de er. Vil de se annerledes på hverandre når de møtes med klærne på? 

Adam søker Eva har premiere på TVNorge torsdag 17. september kl. 21.30

Truls – Oppdrag Norge

Nok en gang blir Truls Svendsen sendt ut på eventyrlige oppdrag på TV 2 – denne gang gjennom hele Norge. Thomas Numme, Harald Rønneberg, Raymond Brendeløkken, Terje Bergli og Cecilie Skog presser Truls Svendsen ut av komfortsonen, og sammen sender gjengen Truls ut på nye og spennende opplevelser i 19 fylker i Norge. Gjennom hele serien blir både han og vi bedre kjent med vårt opplevelsesrike land. 

Truls – Oppdrag Norge kommer på TV 2 i oktober.

Forsvaret 

Hvert år avtjener 8000 norske gutter og jenter verneplikten. I dokumentarserien Forsvaret følger vi ti av disse ungdommene gjennom et helt år – aldri før har en TV-kanal møtt så åpne dører hos Forsvaret. Ungdommene i serien gjennomfører sin førstegangstjeneste i fem ulike avdelinger: Fregattvåpenet, Luftforsvarets flygeskole, Grensevakten, Forsvarets ingeniørhøgskole og Kampeskadronen. 

Forsvaret kommer på MAX i høst.

En helt vanlig dag

En helt vanlig dag møter vi humor-eliten under helt vanlige omstendigheter, på en helt ordinær hverdag. Men helt ordinært blir det ikke. Programlederne Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen blir nemlig med på slep for å se hvilke morsomheter og ideer som kan oppstå når norske humorister gjør hverdagslige ting. De møter blant andre Are Kalvø, Else Kåss Furuseth, Dag Sørås, Anne-Kat. Hærland, Hasse Hope, Knut Nærum og Thomas Seltzer.

En helt vanlig dag har premiere på TVNorge tirsdag 15. september kl.22.00

Okkupert

Okkupert er TV 2s største dramasatsning til nå med blant andre Ane Dahl Torp og Henrik Mestad i hovedrollene. Spenningsserien er etter en ide av Jo Nesbø. Handlingen er lagt til Norge i nær fremtid. Russland har på vegne av EU satt i gang en invasjon av Norge, som har stoppet olje- og gassproduksjonen på grunn av klimakrisen. Men hva skjer med okkuperte Norge når livene til innbyggerne ikke blir direkte berørt? Er det noen som er villige til å protestere?

Okkupert kommer på TV 2 i høst

Visste du at du kan se programmene fra de store norske kanalene opptil en uke etter de har gått på TV? Du finner alle programmene fra den siste uken i vår underholdningsportal – les mer.

Unge og Lovende 

I dramaserien Unge lovende, som har fått merkelappen norske "Girls", møter vi tre venninner i midten av 20-årene. De er alle talentfulle og drømmer om å slå gjennom på hvert sitt felt. Men veien mot voksenlivet er fullt av hindringer. Livet i Oslo består av drømmer og forpliktelser, sex og kjærlighet – og et sterkt behov for noe med substans. Hva er de viktige tingene i livet? Jentene står overfor noen store valg. 

Unge og Lovende starter på NRK1 i oktober

Norges Smarteste

Nadia Hasnaoui skal på fredagskveldene lede en konkurranse som vil engasjere hele familien. I Norges smarteste skal 25 mennesker fra hele landet gjennom oppgaver som tester matematiske, logiske, musikalske og språklige evner. Alle har ett mål for øyet – den store finalen som avgjør hvem som er Norges smarteste.

Andre episode av Norges Smarteste vises nå på fredag, 4. september, på NRK1. 

Kongen på Haugen

Hvem er best i alt? I kongen på Haugen samler TV 3 en gjeng norske kjendiser for å finne ut av hvem som er best i alt. Gjennom både morsomme og tøffe konkurranser kåres en vinner som er best til å håndtere et bredt spekter av sjangre. Vinneren må mestre alt fra friluftsliv til stand up, matlaging og synging. Programleder Øyvind Rafto, kjent fra humortrioen Raske Menn, skal geleide de tolv deltakerne gjennom konkurransene.

Kongen på Haugen har premiere tirsdag 15 september kl. 20.30

Norskov

En helt ny dansk politikrim fra NRK. Politimannen Tom Noack (Thomas Levin) vender hjem til byen han vokste opp i og som han forlot for 20 år siden. Han får teften av en grov narkoforbrytelse hvor hans barndomsvenner og familie er involvert. Tom må bestemme seg for hva hans oppgave og ansvar egentlig er.

Den danske politiserien Norskov starter i midten av september på NRK1

Råskap 

Norges tøffeste mann, Ailo Gaup, skal presse tolv kjente idrettsutøvere gjennom et ekstremt styrke- og utholdenhetsløp over 20 dager i Norges eget ekstremterreng, Stryn. Vi er vant til å se idrettsutøverne briljere i sin egen idrettsgren, men i programserien skal vi få se hvordan en vinnerskalle fungerer når den utsettes for ekstrem anstrengelse over tid. 

Råskap har premiere på torsdag 10. September kl. 20.30 på TV 3.

Visste du at du kan se programmene fra de store norske kanalene opptil en uke etter de har gått på TV? Du finner alle programmene fra den siste uken i vår underholdningsportal. Les mer om hvordan du kommer i gang med underholdningsportalen her.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus