Høydepunkter på History

– Utvalgte programmer verdt å få med seg i oktober

The Secret Tapes Of The O.J. Case: The Untold Story og O.J. Speaks: The Hidden Tapes

O.J. Simpson: sportsikon, skuespiller og morder? I anledning av at det er 20 år siden den kontroversielle saken, forteller vi historien om hvordan Orenthal James Simpson gikk fra å være en av USAs største, elskede og mest respekterte personligheter, til å bli den mest kjente amerikaneren noensinne anklaget for mord. Med private video- og lydopptak som aldri før har blitt vist, og helt nye og sjeldne intervjuer med venner, familiemedlemmer, etterlatte, politi, advokater og eksperter, rulles saken ut bit for bit. Vi kommer tettere enn noen gang på mannen hvis politijakt, rettssaker og skyldspørsmål opptok hele den vestlige verden i en grad som vi ikke har sett maken til verken før eller siden.

The Secret Tapes Of The O.J. Case: The Untold Story:  17. oktober kl. 22.00 og O.J. Speaks: The Hidden Tapes:  24. oktober kl. 22.00

Pawn Stars  – Sesong 15

Old Man Richard, Rick, Corey og Chumlee er tilbake på jobb når sjeldne, rare og fantastiske gjenstander havner på disken hos verdens mest kjente pantelåner. Autografer fra Hollywood-stjerner, rockeklenodier fra Aerosmith, Rolling Stones og Jim Morrison, brev fra tidligere presidenter, skisser fra Picasso og Van Gogh, våpen fra den amerikanske borgerkrigen og maskiner fra andre verdenskrig. Det er ikke grenser for hva folk vil selge for raske penger, men hva er historien bak? Hva er ekte? Og er det overhodet noe verdt?

Hver mandag kl. 21.00 fra 19. oktober

Shipping Wars – Sesong syv

Ingenting er for stort, for tungt eller for sprøtt så lenge det kan lastes og gi penger i kassen. Antikke brannbiler, kjempestatuer, bengalske tigre, gigantiske roboter og 240 lokkeender – for en gruppe med selvstendige flyttefolk er det formuer å hente i å frakte det godset som ingen av de tradisjonelle flyttebyråene vil ta i med ildtang. Men kampen om ordrene er beinhard, og enhver er sin egen lykkes smed. I Shipping Wars er du aldri bedre enn din siste last.

Hver tirsdag kl. 22.00 fra 27. oktober

Ikke glem: i underholdningsportalen har vi ukesarkiv fra History. Går du glipp av et program kan du se det i ukesarkivet  – syv dager etter at det ble sendt på TV. 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus