Julefilmer for barna

– Tilgjengelig i Filmleie!

I RiksTVs filmleie er det massevis av fine filmer barna kan kose seg med i julen. Under finner du et knippe utvagte julefilmer :) 

Jul i Vennebyen

Julen har kommet til Vennebyen og alle er glade. Barna er spente på om julenissen skal komme i år også, og Fanny og gjengen på brannstasjonen har fått i oppdrag å finne en stor gran som skal stå midt i byen. Max er ekstra glad, for han har fått i opdrag å være julenisse på julefesten der alle lysene i den store granen skal tennes. Det er bare det at det er flere som vil være julenisse. 

Peppas jul

Den søte og nesevise lille grisen Peppa liker å spille spill, kle seg ut og oppdage nye steder. Peppa bor sammen med sin mamma, pappa og lillebror George. Hun elsker også å hoppe i sølete vannpytter, det er faktisk det beste hun vet! Inneholder avsnittene: Peppas jul, Sjørøverøy, Gjøkuret, En fantasivenn, Det høye gresset, Tannlegen, Zoe Sebra, Postmannens datter, Turstien, Pennevenn, Skolebusstur og Loftet til bestemor og bestefar.

Astrid Lindgrens jul

Bli med til Astrid Lindgrens jul. Pippi får en spennende julegave av Tommy og Annika, Lotta fra Bråkmakergata jakter på juletrær, Ronja møter rumpenisser og Emil steller i stand det store selskapet i Katthult. 

Karsten og Petras vidunderlige jul

Karsten og Petra gleder seg til jul, og sammen med kosedyrene frøken Kanin og Løveungen teller de ned til julaften. Petra er spent fordi Bassa skal ha valper, og fordi julenissen kanskje kommer til henne i år, og ikke bare legger gavene ved døra slik han pleier. Når morfar sier han skal feire julaften på hytta til kjæresten Esther, må de to bestevennene få ham til å ombestemme seg. Dermed lager de verdens aller beste julestemning.

Oppdrag redd julenissen

Den oppfinnsomme alven Bernard drømmer om å bli oppfinner. Hittil har det ikke gått så bra, og de andre alvene ler godt av ham når han feiler. Da julenissen kidnappes av den onde Neville Baddington og hans minst like onde mamma, ser Bernard sitt snitt til å vise hva han er god for. De to skurkene vil avsløre hvordan nissen klarer å dele ut julegaver på én eneste natt, noe Bernard allerede vet.

Operasjon Arktis

Vinterstormen raser over Svalbard og drivisen kapsler inn Halvmåneøya. Midt i dette isødet står tre barn: 13-årige Julia og hennes to småsøsken, tvillingene Ida og Sindre på 8 år. Helt alene. De er havnet der ved en skjebnesvanger feil. Ingen vet at de er der. De vet ikke engang selv hvor de er. Og på det norske fastlandet leter foreldre og politi desperat etter barna, uvitende om at det bokstavelig talt er et hav imellom dem

Lurer du på hvordan du får tilgang til Filmleie? 

For å leie film rett på TV-en, holder det at du har en SMART-boks koblet til internett. Slik kobler du til SMART-boks I. Slik kobler du til SMART-boks II.

Er boksen din allerede koblet til internett? Da finner du Filmleie i underholdningsportalen

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus