Meny

God jul!

Kjære kunde,

Et år går fort. Nå står julefeiringen for døren igjen. Jeg vil med denne lille hilsen ønske alle våre kunder en riktig god jul og et godt nytt år. 

2015 har vært et spennende år for oss i RiksTV – noe vi håper dere også har hatt glede av.

Vi er litt stolte i år også. Vi har tatt et stort steg inn i fremtidens TV-verden. Vi byr ikke lenger bare på den gode gamle, TV-opplevelsen med tradisjonelle TV-kanaler. Vi bruker internett for hva det er verdt. Vi har i løpet av dette året gitt våre kunder mulighet til å se TV-kanalene vi distribuerer også på nettbrett. Er TV-en i stuen og på soverommet opptatt – kan du sette deg stille og rolig ned og se direkte-TV og tidligere sendte programmer, rett på nettbrettet ditt.

Fortsatt har vi mange tusen titler i vår filmleietjeneste. Lenge før jul var blant annet storfilmen Bølgen tilgjengelig for våre kunder i underholdningsportalen vår, bare noen uker etter at den var tatt av kinoplakaten. Med andre ord kan du se den der du måtte ønske. På TV eller nettbrett.

Vi har satset stort på spennende, lærerik og trygg underholdning for barna. RiksTV Junior er blitt en vinner som vi utvikler og gjør større og bedre slik at barna skal ha alle de gode gamle seriene som Pippi og Emil – men også ha tilgang til de nye, moderne seriene og tegneserieheltene.

Nå i høst lanserte vi også en ny generasjon SMART-boks – med innebygd wifi og rask fjernkontroll. Den fikk strålende kritikk av nettstedet tek.no, blant annet. Her åpnes dørene til mange nye kanaler og tjenester som gir en helt ny TV-hverdag med blant annet ukesarkiv, filmleie, start forfra-funksjon og et eget barneunivers.

Vi lover å stå på videre for våre kunder og jobbe hardt for at TV-hverdagen din skal bli enda bedre i løpet av 2016. Jeg lover deg et nytt spennende TV-år med blant annet fotball-EM og OL som to av høydepunktene.

Rett over nyttår kommer flere nye nabolandskanaler mange garantert vil sette pris på.  

Følg med – det kommer flere spennende «gaver» fra oss også i det nye året!

God jul og godt nyttår!

Christian Birkeland,
Administrerende direktør RiksTV