Jurassic World-konkurranse!

– Vinn iPad mini og t-skjorter

I forbindelse med premieren av Jurassic World i Filmleie deler vi nå ut en iPad mini og en Jurassic World t-skjorte! Konkurransen finner du nederst i artikkelen. 

Jurassic World brakte inn svimlende 4 milliarder kroner (!) i løpet av åpningshelgen på verdensbasis, og i slutten av oktober blir alle Jurassic Park-filmene tilgjengelig i Filmleie

Premiere i Filmleie: Jurassic World

Tilgjengelig i Filmleie fra 26. oktober

Det har gått 22 år siden hendelsene i den første Jurassic Park-filmen, og Isla Nublar er nå omgjort til en fullt operativ dinosaurtemapark. Her kan publikum se ekte dinosaurer i fri utfoldelse, akkurat som John Hammond hadde en visjon om. Men besøktallene har dalt kraftig de siste årene, og investorene krever nye attraksjoner. Det gjøres et forsøk på å klone en ny type dinosaur, raskere og mer intelligent enn noen annen. Det skal vise seg å være en fryktelig tabbe.

Jurassic Park (1993)

Multimillionæren John Hammond (Richard Attenborough) åpner en ny temapark hvor besøkende kan se livs levende dinosaurer, klonet ved hjelp av avansert DNA-teknologi. En svikt i sikkerhetssystemet fører til at dinosaurene rømmer – og gjestene på øya må kjempe en kamp for livet.

The Lost World: Jurassic Park (1997)

Det har gått fire år siden hendelsen i parken, og Hammonds fascinasjon for de mektige dyrene har ikke gitt seg. På et hemmelig sted har det blitt avlet frem enda flere av de forhistoriske dyrene. Kaosteoretikeren Ian Malcolm, hans palenteolog-kjæreste Sarah og filmskaperen Nick, legger ut på en farefull ferd for å dokumentere de dødelige dinosaurenes naturlige atferd – uvitende om hvilken enorm fare de utsetter seg for.

Jurassic Park III (2001)

Dr. Alan Grant (Sam Neill) trenger desperate penger for å kunne fortsette forskningen han er i gang med. Desperasjonen etter penger fører til at han takker ja til tilbudet om å følge det rike ekteparet Paul og Amanda Kirby på en flytur over den beryktede øya Isla Soma. Det tar ikke lang tid før helvete bryter løs. Strandet på øya må den lille gruppen kjempe for overlevelse – for i jungelen venter nye dinosaurer, og de er farligere enn noensinne.

Jurassic World-konkurranse!

Svar på quiz-spørsmålene under og du er med i trekningen om:

1. Premie

  • iPad 2 mini 16 GB wifi og Jurassic World t-skjorte i valgfri størrelse

2. Premie

  • Jurassic World t-skjorte i valgfri størrelse

3. Premie

  • Jurassic World t-skjorte i valgfri størrelse

Konkurransen er nå avsluttet. Vinnerne vil bli kontaktet.

Konkurranseregler: Du må enten være over 18 år eller ha tillatelse fra foresatte for å delta og vinne. Konkurransen er ikke kjøpsbetinget. Vinneren kåres lørdag 7. november og blir kontaktet via e-post.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus