Kommer på TV denne uken

Dette kommer på TV uke 40

Sesongpremiere: Broen

Sesongpremiere mandag 28. september kl. 21.30 på NRK1

En kjent dansk kjønnsdebattant, og eier av Københavns første kjønnsnøytrale barnehage, blir funnet myrdet på en byggeplass i Malmø. Mordet er det første i en rekke spektakulære mord. Det er tydelig for etterforskerne at morderen har en sans for det estetiske, og samtidig er det helt tydelig at morderen har ønsket at liket skulle bli funnet. Men spørsmålet er hvorfor?

Les mer om Broen! 

Premiere: Line jorda rundt 

Premiere onsdag 30. september kl. 21.35 på NRK3 

P3-programleder Line Elvsåshagen har hele sitt liv vært sofagris og flinkis. I løpet av seks uker skal hun utfordre seg selv og bevege seg kraftig utenfor komfortsonen. Hun skal reise jorda rundt – uten penger til mat og overnatting. Reiseopplevelsene skal hun skaffe via internett og stedene hun skal besøker er Russland, Iran, Sør-Korea, Australia, Peru, Bolivia, Malawi og Tanzania. 

Premiere: Okkupert

Premiere søndag 4. oktober kl. 22.15 på TV 2

TV 2 største dramasatsning noensinne starter opp denne uken. Serien er laget etter en ide av Jo Nesbø, og handlingen er lagt til Norge i nær fremtid. Russland har, på vegne av EU, satt i gang en «silkehanske-invasjon» av Norge, som på grunn av klimakrisen har stoppet all olje- og gassproduksjon. Den offisielle forklaringen på den russiske okkupasjonen er at de skal sikre Europas tilgang til olje og gass før de igjen overlater Norge til selvstyre når det er oppnådd. 

Høydepunkter i ukesarkivet

Se sist sendte episode av:

Norskov – tilgjengelig i NRKs arkiv 
Downton Abbey – tilgjengelig i NRKs arkiv 
The Odd Couple – tilgjengelig i TV 2s ukesarkiv i én uke
71ᵒ nord – tilgjengelig i TVNorges ukesarkiv i én uke
Sinnasnekker'n – tilgjengelig i TVNorges ukesarkiv i én uke
Farmen – tilgjengelig i TV 2s ukesarkiv i én uke

Fullstendig oversikt over alle TV-programmene i ukesarkivet finner du i underholdningsportalen.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus