Kommer på TV denne uken

Dette kommer på TV uke 42

The Walking Dead – Sesong seks 

Sesongpremiere 12. oktober kl. 21.55 på FOX

I sesong fem var overgangen til et fredeligere liv i Alexandria utfordrende for flere av gruppens medlemmer. Rick mente beboerne ikke var skikket til å overleve i den harde virkeligheten, noe som ble bekreftet i en blodig og adrenalinfylt sesongavslutning. Når sjette sesong tar opp tråden er Rick på krigsstien, og seriens moralske kompleksitet kommer til overflaten. Ricks indre kamp for å gjøre det som er rett, slites mellom Carols harde syn på verden og hvor mye hun er villig til å ofre, og Morgans bunnsolide tro på at menneskeheten vil overleve.

EM-kvalik: Italia - Norge

13. oktober kl. 20.45 på TVNorge 

Hitlers siste år

Premiere 13. oktober og 20. oktober kl. 22.00 FOX

Vi dykker ned i 2. verdenskrigs siste år – fra de alliertes invasjon av Normandie i juni 1944, til tyskernes kapitulasjon i mai 1945 – etter elleve måneder med intense kamper. De alliertes håp, befrielsen av Paris, den massive bombingen av Tyskland, den sovjetiske offensiven, frigjøringen av konsentrasjonsleirene, Hitlers selvdestruktive beslutninger, kampen om Berlin og den endelige overgivelsen. Året bestod av mange store hendelser, her samlet i en ny miniserie i to deler.

The Secret Tapes Of The O.J. Case: The Untold Story

Premiere 17. oktober kl. 22.00 History

O.J. Simpson: sportsikon, skuespiller og morder? En av historiens mest berømte kriminalsaker hadde helt fra starten av hele omverdenen på første rad. I anledning av at det er 20 år siden den kontroversielle saken, forteller vi historien om hvordan Orenthal James Simpson gikk fra å være en av USAs største, elskede og mest respekterte personligheter, til å bli den mest kjente amerikaneren noen sinne som ble anklaget for mord. Med private video- og lydopptak som aldri før har blitt vist, og helt nye og sjeldne intervjuer med venner, familiemedlemmer, etterlatte, politi, advokater og eksperter, rulles saken ut bit for bit.

TV-aksjonen 2015

 18. oktober kl. 15.55, 19.55, 22.05 og 23.15 NRK1

Årets TV-aksjon går til Regnskogfondets arbeid med å redde regnskog i nært samarbeid med menneskene som bor der. Midlene fra årets TV-aksjon skal redde et regnskogsområde større enn hele Norge og Danmark til sammen. Verdens regnskoger er under et voldsomt press, og hvert minutt forsvinner store regnskogsområder – for alltid. For de 260 millioner menneskene som bor i regnskogen og lever av ressursene der, er konsekvensene umiddelbare og dramatiske: De mister hjemmet sitt. Årets TV-aksjon skal bidra til å bevare noen av verdens største regnskogsområder i Peru, Brasil, DR Kongo og på øya Ny-Guinea.

Høydepunkter i ukesarkivet

Trykk deg inn på ukesarkiv i underholdningsportalen og se sist sendte episode av:

Broen – tilgjengelig i NRKs arkiv 
Norskov – tilgjengelig i NRKs arkiv 
Okkupert – tilgjengelig i TV 2s ukesarkiv i én uke
71ᵒ nord – tilgjengelig i TVNorges ukesarkiv i én uke
Sinnasnekker'n – tilgjengelig i TVNorges ukesarkiv i én uke

Og mange flere TV-programmer! Du finner fullstendig oversikt over hele ukesarkivet i underholdningsportalen

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus