Kommer på TV denne uken

Dette kommer på TV uke 43

Pawn Stars – sesong fem

Mandager fra 19. oktober kl. 21.00 History

Old Man Richard, Rick, Corey og Chumlee er tilbake på jobb når sjeldne, rare og fantastiske gjenstander havner på disken hos verdens mest kjente pantelåner. Autografer fra Hollywood-stjerner, rockeklenodier fra Aerosmith, Rolling Stones og Jim Morrison, brev fra tidligere presidenter, skisser fra Picasso og Van Gogh, våpen fra den amerikanske borgerkrigen og maskiner fra andre verdenskrig. Det er ikke grenser for hva folk vil selge for raske penger, men hva er historien bak? Hva er ekte? Og er det overhodet noe verdt?

American Dad

Tirsdag 20. Oktober Kl. 21.55 FOX 

I American Dad møter vi pappa Stan, en CIA-agent som vil gjøre alt for å beskytte sin familie og fedrelandet. Familielivet er på ingen måte A4, med en kone med hemmeligheter, en radikal datter, en nerdete sønn, samt to svært spesielle husgjester – et sarkastisk romvesen og en snakkende gullfisk.

Solsidan – sesong fem

Tirsdag 20. oktober kl. 22.45 på TV 2

Mickan har sett seg lei av livet som hjemmeværende husmor, og lengter etter å stå på egne ben. Sammen med Lussan bestemmer hun seg for å åpne en skjønnhetssalong. Fredde blir bekymret, og frykter at dette kan bety slutten på deres perfekte liv. Samtidig planlegger Alex og Anna Wilmas bursdagsbesøk. Anna er lei av de upersonlige luksusbursdagene, og bestemmer seg for å selv opptre som klovn i bursdagen, noe som gjør Alex urolig.

Matkontrollen

Torsdag 22. oktober kl. 20.00 på TV 2

Solveig Barstad er tilbake med en ny sesong, og lover nye avsløringer om maten vi spiser. Vi nordmenn stoler på de som produserer maten vår, men burde vi det? Vet du egentlig hva du spiser? Matkontrollen undersøker smak, hygiene og kvalitet, og sjekker om du får det du betaler for. Vi avslører hvordan du blir lurt – og hvem som står bak. 

O.J. Speaks: The Hidden Tapes

Lørdag 24. oktober kl. 22.00 History 

O.J. Simpson: sportsikon, skuespiller og morder? En av historiens mest berømte kriminalsaker hadde helt fra starten av hele omverdenen på første rad. I anledning av at det er 20 år siden den kontroversielle saken, forteller vi historien om hvordan Orenthal James Simpson gikk fra å være en av USAs største, elskede og mest respekterte personligheter, til å bli den mest kjente amerikaneren noen sinne som ble anklaget for mord. Med private video- og lydopptak som aldri før har blitt vist, og helt nye og sjeldne intervjuer med venner, familiemedlemmer, etterlatte, politi, advokater og eksperter, rulles saken ut bit for bit.

Høydepunkter i ukesarkivet

Trykk deg inn på ukesarkivet i underholdningsportalen og se sist sendte episode av:

Broen – tilgjengelig i NRKs arkiv 
The Walking Dead – tilgjengelig i FOX' ukesarkiv i én uke
Okkupert – tilgjengelig i TV 2s ukesarkiv i én uke
71ᵒ nord – tilgjengelig i TVNorges ukesarkiv i én uke
Farmen – tilgjengelig i TV 2s ukesarkiv i én uke

Og mange flere TV-programmer! Du finner fullstendig oversikt over hele ukesarkivet i underholdningsportalen

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus