Dette kommer på TV denne uken

– Nytt på TV uke 44

Lastefraktkrig, renessansens Italia, et skremmende hotell og en splitter ny legeserie er hva du har i vente på TV-skjermen kommende uke. 

Shipping Wars – sesong syv

Tirsdager fra 27. oktober kl. 22.00 History 

Ingenting er for stort, for tungt eller for sprøtt så lenge det kan lastes og gi penger i kassen. Antikke brannbiler, kjempestatuer, bengalske tigre, gigantiske roboter og 240 lokkeender – for en gruppe med selvstendige flyttefolk er det formuer å hente i å frakte det godset som ingen av de tradisjonelle flyttebyråene vil ta i med ildtang. Men kampen om ordrene er beinhard, og enhver er sin egen lykkes smed. I Shipping Wars er du aldri bedre enn din siste last.

Da Vinci’s Demons

28. Oktober kl. 21.55 FOX 

Tredje sesong av eventyrserien om en ung Leonardo Da Vinci tar oss tilbake til renessansens Italia, og avslutter historien om en av tidenes største genier. I sesong to måtte Leonardo (Tom Riley) konstruere militære våpen for å beskytte byen mot en invasjon. Sesongen avsluttet brått da han oppdaget sin egen mor ombord et av skipene han siktet på. I den siste og avsluttende sesongen faller Leonardos verden i grus idet hans forsøk på forsvare byen mislykkes.

American Horror Story: Hotel

29. oktober kl. 21.55 FOX

Den prisbelønte grøssergodbiten American Horror Story har allerede levert fire nervepirrende sesonger, og er omsider tilbake med en femte sesong denne gangen på et hotell. Jessica Lange, en av seriens ikoner er ikke med i denne sesongen, men det er derimot Lady Gaga, som spiller en udødelig og blodsugende karakter (visstnok ikke en vampyr). De forutgående sesongene har skremt vettet av mange seere (undertegnede inkludert) og jeg tviler ikke et sekund på at denne sesongen er minst like ekkel og spennende som de forrige.

Code Black

29. oktober kl. 21.30 på TVNorge

I den nye dramaserien Code Black følger vi personalet på Angels Memorial Hospitals akuttavdeling i Los Angeles, den travleste akuttavdelingen i USA. Mario, Christa, Angus og Malaya står utenfor dørene til det som skal bli deres nye hjem de neste årene. I hjertet av akuttavdelingens kontrollerte kaos finner vi Leanne Rorish, den nærmest genierklærte avdelingssjefen som styrer avdelingen med jernhånd. I tillegg til Leanne og hennes fire turnusleger blir vi kjent med oversykepleier Jess, sykehussjef Mark og akuttlegen Neal. Serien er basert på den prisbelønte dokumentarfilmen med samme navn, skapt av Ryan McGarry og innspilt ved LA County Hospital

Høydepunkter i ukesarkivet

Trykk deg inn på ukesarkivet i underholdningsportalen og se sist sendte episode av:

Broen – tilgjengelig i NRKs arkiv 
The Walking Dead – tilgjengelig i FOX' ukesarkiv i én uke
Okkupert – tilgjengelig i TV 2s ukesarkiv i én uke
71ᵒ nord – tilgjengelig i TVNorges ukesarkiv i én uke
O.J Speaks: The Hidden Tapes – tilgjengelig i Historys ukesarkiv i én uke

Og mange flere TV-programmer! Du finner fullstendig oversikt over hele ukesarkivet i underholdningsportalen

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus