Kommer på TV

Dette kommer på TV uke 48

Sesongavslutning: Jakten på kjærligheten

I kveldens siste episode av Jakten på kjærligheten er vi tilbake hvor det hele startet med de fire parene som stod igjen etter at bøndene hadde tatt sine endelige friervalg. Nå får vi endelig svaret på hvordan det gått etter at kamera ble slått av. Har noen av dem blitt kjærester?

Se sesongavslutningen i kveld kl. 20.00 på TV 2.

Grey's Anatomy

Vi møter de ansatte på Grey Sloan Memorial Hospital tre måneder etter Richard og Catherines bryllup. Meredith har flyttet tilbake til det gamle huset sitt etter tapet av Derek.  April og Jacksons forhold har virkelig blitt satt på prøve, og det er duket for nye romanser for Callie og Arizona, mens Bailey på sin side får konkurranse i jakten på Webbers gamle jobb.

Se sesongstarten tirsdag 24. november kl. 21.40 på TV 2.

Criminal Minds

Criminal Minds er tilbake for fullt og denne gangen jakter de på en seriemorder på hevntokt. Seriemorderen etterlater seg distinkte avtrykk på ofrenes ansikter, og med hjelp fra et nytt medlem i BAU-teamet, Dr. Tara Lewis, forsøker de å finne morderen.

Se sesongstarten torsdag 26. november kl. 21.40 på TV 2. 

Arne Dahl: En midtsommernattsdrøm

En rekke polske kvinner blir drept på en brutal måte. De er nøkkelvitner i en sak mot den polske mafiaen, og etterforsker Kerstin Holm får ansvar for å jakte på morderen.

Se sesongstarten torsdag 26. november kl. 22.35 på TV 2.

Finale: Norske talenter

Etter seks semifinaler er det nå endelig klart for finale i Norske talenter 2015. Den som får flest seerstemmer i kveld er vinneren og får en premie på 500 000 kroner.

Se finalen fredag 27. november kl. 19.30 på TV 2. 

Tyskland 83

Året er 1983. Unge Martin Rauch forlater sitt hjem i Øst-Tyskland for å bli spion. Han får ny identitet, og som Moritz Stamm skal han infiltrere den vesttyske hæren.

Se første og andre episode søndag 29. november kl. 21.35 og 22.20 på NRK1

Høydepunkter i ukesarkivet

Se sist sendte episode av:

Broen – tilgjengelig i NRKs arkiv 
Okkupert – tilgjengelig i TV 2s ukesarkiv i én uke
71ᵒ nord – tilgjengelig i TVNorges ukesarkiv i én uke
Farmen – tilgjengelig i TV 2s ukesarkiv i én uke

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus