Kommer på TV denne uken

Dette kommer på TV uke 41

Premiere: Truls – oppdrag Norge

Premiere 6. oktober kl. 20.00 på TV 2 

Truls Svendsens venner sender ham ut på nye oppdrag og spennende utfordringer, både for å riste litt tak i ham igjen, men også fordi de finner stor fornøyelse i å se ham slite. Og denne gang står hele Norge for tur. I kveldens episode får Truls prøve seg som operasjonssykepleier i Tromsø, han møter på ulv i Bardu, blir testet knallhardt både fysisk og psykisk sammen med marinejegere i Harstad og prøver friluftsyoga på Skrova.

Premiere: Montebello Camping

Premiere 7. oktober kl. 20.30 på TVNorge

Den familiedrevne campingplassen Montebello Camping ligger nord for Kongsvinger, 300 meter fra svenskegrensa. På Montebello Camping stifter vi bekjentskap med Snefrid og Erik som elsker katter og aktiviteter, den alltid positive Lars Kristian som akkurat har tatt over den daglige driften, og Preben som har overtalt sin mildt sagt skeptiske venn Joakim til å være med på sin aller første campingferie.

Sesongpremie: Homeland

Sesongpremiere, sesong fem 8. oktober kl. 22.30 på TV 2 Zebra

To år har gått siden Carrie Mathison forlot Midt-Østen. Hun befinner seg nå i et selvpålagt eksil i Berlin, og jobber for et privat sikkerhetsfirma. Samtidig forsøker hun å forsone seg med skyldfølelse og desillusjoner etter årene i frontlinjen mot terror.

Sesongpremiere: The Graham Norton Show

Sesongpremiere 9. oktober kl. 23.00 TVNorge 

Den prisvinnende, humoristiske talkshow-verten Graham Nortons kjennemerke er de humoristiske monologene, kjendispraten og de eksentriske historiene. I kveldens episode er det Matt Damon, Jessica Chastain, Marion Cotillard, Bill Bailey og The Weekend som er gjester.

Høydepunkter i ukesarkivet

Se sist sendte episode av:

Broen – tilgjengelig i NRKs arkiv 
Downton Abbey – tilgjengelig i NRKs arkiv 
Okkupert – tilgjengelig i TV 2s ukesarkiv i én uke
71ᵒ nord – tilgjengelig i TVNorges ukesarkiv i én uke
Sinnasnekker'n – tilgjengelig i TVNorges ukesarkiv i én uke

Samt mange flere TV-programmer! Du finner fullstendig oversikt over hele ukesarkivet i underholdningsportalen

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus