Kommer på TV

- Uke 51

Jul med Kirstie

Mandag 14. desember kl. 20.00 på TV 2 Livsstil

Livsstilsprogram: Kreative Kirstie Allsopp viser deg hvordan du kan lage den perfekte hjemmelagde julen! Få hennes guide til hvordan du kan forvandle hjemmet ditt til et fantastisk julehjem. Kirstie viser oss hvordan vi kan lage alternative juletre, og lager en konkurranse for å se hvem som lager den fineste julegenseren. Hun drar også til Norge, som hun mener må være det ultimate julelandet, og besøker designerne Arne og Carlos som strikker julekuler.

Petter uteligger

Mandag 14. desember kl. 21.45 på TV 2

Dokumentar, seks episoder: Like før midnatt den 12. november 2014 forlater Petter Nyquist (37) det trygge og gode familielivet på Kolsås og går ut i den mørke novemberkvelden. Uten penger, mobiltelefon og annet enn de klærne han har på seg, setter han seg på t-banen med kurs for Oslo S. Foran ham ligger 52 dager som uteligger i hovedstaden. Målet er å finne ut hvordan livet på gata er, og hvordan de mange hundre hjemløse i Oslo klarer å leve år etter år på siden av samfunnet.  

Petter uteligger

Foto: TV 2

Jul med Kringkastingsorkestret

Lørdag 19. desember kl. 21.35 på NRK1

Julekonsert i Bøler kirke i Oslo. Bjørn Eidsvåg, stjernesopranen Mari Eriksmoen, folk-bandet Hekla Stålstrenga og bergenskoret Fargespill er med når Kingkastingsorkestret inviterer til nydelig og stemningsfull julekonsert. Programleder er Hans Olav Brenner.

Modus

Norgespremiere 20. desember kl. 21.45 på TV 2

Spenningsserie, åtte episoder: Når datteren til kriminalpsykolog Inger Johanne Vik blir vitne til et drap, dras Inger Johanne selv inn i etterforskningen av en rekke brutale voldshandlinger. Vik avdekker raskt en forbindelse mellom hendelsene og et ekstremt farlig, internasjonalt nettverk. En dramatisk jakt på gjerningsmannen er i gang. Basert på Anne Holts bok, Pengemannen.

Les også: Julens fineste programmer

 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus