Kommer på TV denne uken

Dette kommer på TV i uke 39

 

Sesongpremiere: Farmen

Sesongpremiere mandag 21. september kl. 21.40 på TV 2

Farmen sesong 11 er i gang. Vi skal gjennom 11 uker følge 14 deltakere som skal drive Lønntjernbråten gård slik den ble drevet for 100 år siden. Deltagere må leve av det jorden gir dem, stelle med dyrene og sørge for at avlingen kommer i hus. I første episode ankommer deltagere gården. Noen har gårdserfaring fra før, men for andre er dette en ny og ukjent tilværelse. Den første storbonden velges, og det oppstår raskt uenigheter.

Sesongpremiere: Dritseint med Edel

Sesongpremiere mandag 21. september kl. 22.40 på TV 2

Den grovkorna programlederen og forfatteren Edel Hammersmark Gjervan er tilbake i sitt eget talkshow-studio – klar for å ta Norge med storm nok en gang. I fjor ble programmet en seersuksess, og Edel fortsetter å intervjue ukesaktuelle gjester som får spørsmål du ikke får høre i noe annet TV-program. Det er selvfølgelig også diktlesning, og innslag fra Edels egen au-pair og sidekick, Jan.

Premiere: The Odd Couple

Premiere mandag 21. september kl, 23.10 på TV 2

Slasken Oscar Madison (Matthew Perry) og den ekstremt ryddige streitingen Felix Unger (Thomas Lennon) er to tidligere skolekamerater som plutselig blir romkamerater etter at de begge blir skilt. Serien gav seer-rekord i USA og hanket inn seieren som denne sesongens beste nye komiserie. 

Sesongpremiere: Ice Road Truckers

Sesongpremiere torsdag 24. september kl. 21.00 på History

Den internasjonale hitserien Ice Road Truckers er tilbake med en helt ny sesong. Regjerende mester Polar Industries tyr til alle midler for å opprettholde forspranget, men rivaliserende sjåfør Darrell Ward gir seg ikke. Det er duket for krig på isfronten.

Premiere: Norskov

Premiere fredag 25. september kl. 22.25 på NRK1

Politimannen Tom Noack vender hjem til Norskov for å rydde opp i byens narkomiljø. Oppgaven blir ikke så enkel som Tom har trodd, for mennesker han bryr seg om havner i søkelyset.

Sesongpremiere: Downton Abbey

Sesongpremiere søndag 27. september kl. 21.10 på NRK1. 

Sjette og siste sesong av den britiske epokedramaserien Downton Abbey starter på NRK i september. Vi får vite hvordan det går for Robert, Cora, døtrene og bestemor Violet. Vil Mary og Edith finne kjærligheten? Hva med Mr og Mrs Bates, vil de endelig bli lykkelige og starte familielivet? Og ikke minst: hva med kjærligheten mellom Carson og Mrs Hughes?

Høydepunkter i ukesarkivet:

Se sist sendte episode av...

  • Adam søker Eva – tilgjengelig i TVNorges ukesarkiv i én uke
  • Gift ved første blikk – tilgjengelig i TVNorges ukesarkiv i én uke
  • 71ᵒ nord – tilgjengelig i TVNorges ukesarkiv i én uke
  • Sinnasnekker'n – tilgjengelig i TVNorges ukesarkiv i én uke
  • DAG – tilgjengelig i TV 2s ukesarkiv i én uke
  • Best av de beste – tilgjengelig i TV 2s ukesarkiv i én uke

Fullstendig oversikt over alle TV-programmene som er tilgjengelig i én uke finner du i underholdningsportalen vår. 

 Benytt deg av vårt septembertilbud for å få den beste underholdningen!

 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus