Meny

Matkanalen: Ny, norsk kanal!

– La deg friste av lekre matretter fra hele verden

1. desember kommer det en splitter ny kanal i underholdningsportalen. Matkanalen er en ny, norsk nisjekanal som frister med lekre matretter fra alle verdens hjørner. 

Matprogrammer fra hele verden

TV-kjøkkenet har de seneste årene blitt stadig mer populært, og på Matkanalen kan du se matprogrammer døgnet rundt. Det er en god blanding av egenproduserte programmer laget i Norge og internasjonale matprogrammer fra hele verden. Det meste av innholdet har aldri tidligere blitt vist i Norge, og for den matinteresserte er det mye å glede seg til.

Matkanalen

Nye mattrender i fokus

På Matkanalen er det mattrendene som er i fokus. Kanalen har både egne og innkjøpte produksjoner som handler om mattrender som er i vinden akkurat nå. På Matkanalen vil det blant annet vises matprogrammer som tar for seg raw food, street food, ølbrygging og tradisjonell husmannskost. 

Utvalgte programmer fra Matkanalen:

Tinas Julekjøkken

Svensk matserie. I fire episoder får vi se Tina Nordstrøm tilberede den aller beste julematen.

Michaelas Classic Italian

Den walisisk-italienske kokken Michela Chiappa viser sine favorittoppskrifter for klassiske italienske retter. 

3 Chefs 1 City

3 Chefs, 1 City utforsker verdens beste foodie-destinasjoner gjennom øynene til tre kokker. Serien er en verdensturné fra Los Angeles, San Francisco, San Diego, Chicago, New York, Hong Kong, Bangkok, Singapore, Roma, Istanbul, London, Panama City og Cape Town.

#WinningFood

Ingvill Måkestad Bovim, mellomdistanseløper og klinisk ernæringsfysiolog, lager prestasjonsmat sammen med ti norske toppidrettsutøvere. Ingvill deler deilige og spennende oppskrifter som hjelper deg å prestere i en aktiv hverdag.

Kom igang med underholdningsportalen 

Du finner Matkanalen og en rekke andre underholdningstjenester som Filmleie, ukesarkiv og NRK nett-TVunderholdningsportalenLes om all underholdningen du får ved å koble deg opp.

Har du en SMART-boks fra RiksTV og et abonnement på RiksPakken kobler du enkelt boksen din til internett for å få tilgang til underholdningsportalen. 

Slik kobler du til SMART-boksSlik kobler du til SMART-boks II.