Meny

MTV Play

– se dine favorittprogrammer fra MTV akkurat når det passer deg!

Med appen MTV Play får du tilgang til alle MTVs programmer akkurat når du vil. MTV Play er tilgjengelig som egen app (App Store og Google Play) og via mtvplay.tv

MTV Play er rettet spesielt mot yngre brukere, og inneholder alle MTVs programmer, de mest populære seriene, større enkeltsendinger slik som MTV EMA, og splitter nye programmer – tilgjengelig kun 24 timer etter premieren i USA. På MTV Play finner du flere sesonger av MTVs mest populære programmer, blant annet:

Are You The One

Ti single kvinner og ti single menn skal tilbringe en måned sammen mens de finner ut hvem som passer sammen. Klarer de det, vil de dele den største prissummen i MTVs historie: en million dollar. Tre sesonger tilgjengelig. 

Awkward

Jenna Hamilton, upopulær og tilsynelatende usynlig for resten av skolen. Helt til hun blir berømt etter at folk feilaktig tror hun har prøvd å begå selvmord. Fem sesonger tilgjengelig. 

Catfish

I Catfish møter vi ulike personer som har forelsket seg og utviklet et forhold med en person de har møtt på internett. Vi følger den ene parten som opplever forholdet som både meningsfullt og ekte. Det er bare en liten hake; de har aldri møtt sin utkårede i det virkelige liv. I programmet nøstes trådene opp for å få de to til å møtes, men som regel ender virkeligheten opp med å være helt annerledes enn de hadde forestilt seg. Fire sesonger tilgjengelig. 

Faking It

Bestevennene Karma og Amy blir feilaktig tatt for å være lesbiske og bestemmer seg for å opprettholde feiltagelsen da de blir nominert til «Homecoming»-dronninger. To sesonger tilgjengelig. 

Slik oppretter du konto: 

  1. Du oppretter en ny bruker og velger e-post/passord
  2. Du mottar en e-post med en lenke for å aktivere din bruker til adressen du registrerte
  3. Når du trykker på lenken for å logge inn første gang og aktivere din konto, må du bruke samme e-post og passord som på Min side*
  4. Etter kontoen din er aktivert og du skal benytte deg av tjenesten, logger du deg inn med e-posten og passordet du valgte selv

*RiksPakken-kunder har fri tilgang til tjenesten.