Min side person Søk search

To splitter nye barnekanaler!

- Enda mer underholdning for barna

I dag kommer vi med to nyheter vi håper gleder alle barn. Da vil nemlig Nick Jr. og Nickelodeon bli tilgjengelig i RiksTV Junior i underholdningsportalen.

Nick Jr.

Nick Jr. er en reklamefri barnekanal for de minste barna i alderen to til fem år. Mange av programmene som sendes er pedagogiske, lærende, engasjerende og underholdende. Det legges opp til interaktive programmer som skal bidra til læring av matte, vitenskap, kunst, språk og sosial atferd. Blant kjente programmer finner du Dora, Diego, Umizoomi og Paw Patrol.

Nickelodeon

Nickelodeon er for barn i alderen tre til 13 år og er en kommersiell barnekanal. Kanalen byr på lærerik, engasjerende og underholdende programmer. På Nickelodeon kan du blant annet se Svampebob, Dora, Sam & Cat, Teenage Mutant Nina Turtles – og mange, mange flere. 

Nick Jr. og Nickelodeon er begge tilgjengelig
i RiksTV Junior i underholdningsportalen.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus