Meny

NRKs skattekammer

I min familie har vi aldri sett spesielt mye på TV, men når TV-titting først har stått på agendaen har det alltid vært NRK.

For meg, vokst opp med Jul i skomakergata, Midt i smørøyet, Fredrikssons fabrikk, Dagsrevyen, Skavlan og Nytt på nytt, har NRK alltid vært synonymt med kvalitets-TV. 

NRKs oppskrift på suksess

De siste årene har NRK virkelig gjennomgått store forandringer: fra det litt trauste og tradisjonelle, til det moderne og nyskapende. Balansen mellom det tradisjonelle og det moderne har de klart med glans, spør du meg. Det er ikke bare bare å beholde gode gamle TV-seerne, samtidig som man skal appellere til de yngre som er storforbrukere av strømmetjenester. Forandringen har allikevel, i mine øyne, vært en stor suksess. Oppskriften på suksessen tror jeg ligger i NRK TV. 

NRK TV: et skattekammer 

NRK TV er et godt eksempel på hvor godt det fungerer å samle tradisjonell TV og strømmetjenester, i en og samme tjeneste. RiksTV var først ute blant TV-distributørene med NRK TV, og du får tilgang til NRK TV i underholdningsportalen. Her kan du finne mengder med TV-serier, programmer, filmer, barneinnhold og dokumentarer. Det er en god blanding av NRKs nyeste programmer til programmer som går helt tilbake til svartt/hvitt-tiden. 

NRKs mange godbiter

Jeg har samlet et knippe godbiter som du kan se i NRK TV. 

Doktor Foster 

Drama. En av de mest populære seriene i England i år kommer endelig på norske skjermer. Doktor Gemma Fosters liv blir snudd opp ned når hun får mistanke om at ektemannen er utro. I stedet for å konfrontere ham, setter hun alt inn på å avsløre hans hemmeligheter på egenhånd. Sannheten ryster henne helt inn til margen.

Unge lovende

Humordrama. Kritikerroste Unge lovende ble raskt en favoritt hos undertegnende. I serien møter vi de tre venninnene Elise, Alex og Nenne. Alle i 20-årene og med mer eller mindre gode forsøk på å følge drømmene sine. Elise er en svipptur innom Oslo for å fornye visumet sitt til USA, Alex søker seg inn på Teaterhøgskolen, og Nenne treffer en person som kan hjelpe henne et skritt nærmere ambisjonen om å gi ut bok. Likte du serien Girls er dette definitivt noe for deg!

Line jorda rundt

Reiseserie. Har du enda ikke fått med deg Line jorda rundt er det på høy tid! Vi følger P3-programleder Line Elvsåshagen, som hele sitt liv har vært sofagris og flinkis. Nå utfordrer NRK henne og sender Line på en reise jorda rundt, uten penger til mat og overnatting. Blant stedene hun besøker er Russland, Australia og Bolivia.  

Øyevitne

Thriller. Nok en kritikerrost serie fra NRK, og serien som Anneke von der Lippe nylig vant en Emmy-pris forPå en hemmelig møteplass i et øde skogsområde, blir to unge gutter øyevitner til en grotesk massakre. Guttene blir selv nesten drept, men kommer seg unna med drapsvåpenet. De gjemmer våpenet og pålegger seg selv et taushetsløfte om det de har sett. Dagen etter blir en av guttenes fostermor, Helen Sikkeland, lensmann i bygda, konfrontert med drapene på fire medlemmer av MC klubben Ferrymen

NB! Kun tilgjengelig i tre uker til. 

Slik kommer du i gang med underholdningsportalen:

Har du en SMART-boks fra RiksTV og et abonnement på RiksPakken kobler du enkelt boksen din til internett for å få tilgang til underholdningsportalen. I underholdningsportalen får du tilgang til NRK TV, vårt store ukesarkiv, flere ekstrakanaler (blant annet Matkanalen) og Filmleie ved å koble SMART-boksen din til internett og trykke på knappen med hus på fjernkontrollen. 

Slik kobler du til SMART-boksSlik kobler du til SMART-boks II.