Påskedager for filmentusiasten

– se disse storfilmene i påsken.

Det er påske og for mange betyr det langrenn, termos, topplue og stolheiskø. Men ikke alle har like lyst til å skrelle appelsin og sitte på granbar fra morgen til kveld. Til dere som heller holder inne noen dager har vi samlet 10 storfilmer som garantert får fridagene til å gå!

hercules

Når en ny, skremmende fiende truer, må Hercules og hans uredde leiesoldater lede en armé inn i en kamp mot alle odds. I sentrum av alt står Dwayne Johnson som Hercules i dette episke eventyret. Men vi må ikke glemme de norske innslagene – Ingrid Bolsø Berdal som krigersken Atalanta, Aksel Hennie som den ville krigeren Tydeus og Tobias Santelmann som den vikinglignende krigsherren Rhesus.

historien om Pi

Dette Oscarbelønte eventyret er basert på Ang Lees bestelgende bok med samme navn. Den 16-årige Pi skal reise med dyrene til Afrika, men befinner seg plutselig i en livbåt midt ute på Stillehavet,med en orangutang, en sebra, en hyene og en bengalsk tiger. Livet på båten blir en 227 døgn lang kamp for å overleve. 

Cloud Atlas

Et storslagent science fiction-eventyr basert på David Mitchells roman med samme navn. Vi følger seks ulike historier som spenner over flere århundrer og utspiller seg i ulike miljøer.

Inside Lewyn Davis

Nok en kjempefilm fra brødrene Coen. Filmen tar oss med til New York i 1961. Llewyn Davis (Oscar Isaac) forsøker å gjenskape en karriere som folk-musiker, etter at duoen han utgjorde med sin bror, opphørte å eksistere ved brorens plutselige død.

Gravity

Astronauten Kowalski (George Clooney) og Stone (Sandra Bullock) jobber på Hubble-teleskopet når det plutselig skjer noe som forandrer et rolig oppdrag til en livstruende situasjon. De to må gjøre alt de kan for å overleve og komme seg trygt tilbake til jorda.

hobbiten: smaugs ødemark

Fortsettelsen på eventyret om Bilbo Lommelun. Sammen med Gandalf og de tretten dvergene fortsetter han oppdraget med å kreve tilbake dvergenes tapte rike, Erebor, et eventyr som blant annet tar dem til Smaugs ødemark.

Tracks

Basert på boken om Robyn Davidson (spilles av Mia Wasikowska)som i 1975 vandret 2700 km gjennom den endeløse australske ørkenen med kun to dromedarer og en hund med målet å bade i Det indiske hav. Et storslått eventyr du ikke vil gå glipp av.

Supervention

Se blant andre Aksel Lund Svindal i denne fantastiske filmopplevelsen for deg som liker ski, snø og natur. Spektakulære naturbilder blandes med vill kjøring på ski og snowboard. Flere av verdens fremste snøkjørere viser seg fram på fjell i Norge, Sverige, Canada, USA og New Zealand.

22 jump street

Etter å ha overlevd videregående (to ganger), er det klart for nye utfordringer for politibetjentene Schmidt (Jonah Hill) og Jenko (Channing Tatum) idet de må gå undercover på et lokalt college. Mens Jenko møter likesinnede på skolens fotballag, og Schmidt infiltrerer de bohemske kunstklassene, prøver de å omgås så sivilisert som mulig. 

Sin City – a dame to die for

Oppfølgeren til Rodriguez og Millers banebrytende film SIN CITY fra 2005.
I mørke underjordiske ganger planlegger Dwight sin hevn mot kvinnen som sviktet ham, samtidig som at Nancy prøver å finne en måte å håndtere Hartigans død på.

Alle filmene er en del av påskekampanjen i filmleie og koster nå under 20 kroner å leie.

Snurr film!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus