Meny

Påskekos med god musikk til hele familien

Enten du sverger til bypåske, skiturer på fjellet eller en god bok i påskesola på hytta ved sjøen, har vi i Beat spillelistene du trenger!

Er du av typen som elsker påskekrim og bruker påska til å løse mysterier, se krimseriene på tv og gjerne sluker en roman eller to i løpet av fridagene? Da tipper jeg at spillelisten Påskekrim er perfekt for deg.

Påskekrim

Til rolige, late morninger – mens du steller istand en god frokost, eller bare som bakgrunnsmusikk mens du og familien lager påskepynt, er spillelisten Påskestemning den perfekte følgesvenn. Deilig musikk du kan høre om og om igjen uansett om det er hverdag eller ferie! Den er iallefall fast følgesvenn på Beat gjennom underholdningsportalen hver søndagsmorgen!

Vi sier jo alltid at jula er barnas høytid - men det er nå jammen meg påsken og! Kort ned ventetiden til påskeeggene deles ut med barnas favorittmusikk på anlegget. Spillelisten Barnas Favoritter er jo selvfølgelig også en ypperlig følgesvenn i bilen hvis du skal på langtur med barn i baksetet denne påsken.

Er det kun de voksne som farter avgårde sier du? Ja, da har vi musikk til dere og. Sjekk ut listene Roadtrip eller Mørkekjøring.

Påskestemning

De sprekeste av oss har vel gjerne planlagt å forsere en fjelltopp eller to i løpet av fridagene? Enten det er med ski på beina eller ikke. Spillelisten m.o.h kan kanskje være til inspirasjon? …og kanskje som en liten skryteliste når du kommer tilbake til familien etter dagens treningsøkt? Trenger du enda mer guffe, har vi selvfølgelig spillelister skreddersydd for alle slags treningsformer. Du finner de på Beat.no eller under anbefalte spillelister i appene våre.

Enten du serverer påskelam, grandis eller take-away. God mat med familie og venner smaker enda bedre med god bakgrunnsmusikk. Mine favorittlister til disse anledningene er for tiden Fløyelsmyk Jazz og Middagsselskap. Eller den litt mer humoristiske tilnærmingen i Matlyst. Sjekk de ut du og, da vel!

Barnas Favoritter

Påsken, og langhelger generelt, er jo også tiden for å samle venner til en god fest. Etter en dag i skibakken, tipper vi stemingen når nye høyder med Afterski-lista vår på full guffe :-)

Er du redd for at stemningen ikke skal ta seg opp på festen? Sett på denne lista! Norske MGP-favoritter garanterer allsang, mimring og dansemoves! Jeg sier ikke annet enn La det swinge…!

Så kommer påskemorgen da. Og slukker sorgen? Vi stemmer for spillelisten Ut av det blå. God påske!