Pawn Stars sesongpremiere

– vinn en goodiebag!

Lenge før det fantes nettauksjoner, kjappe lån eller kredittkort har pantelånerne vært den raske løsningen på pengeproblemer. I serien Pawns Stars får vi et innblikk i hverdagen til både pantelånerne og livene til kundene som er innom. Nå fyrer HISTORY i gang seriens fjortende sesong og i den anledning gir vi deg sjansen til å vinne en unik Pawn Stars- goodiebag. 

Helt frem til 1950-årene var pantsetning den mest anvendte formen for kreditt i USA, og de er fortsatt i full sving. The Gold and Silver Pawn Shop er hjemmet til over 15 000 pantsatte gjenstander som ligger i stabler i det store lokalet. Pantesjappa i utkanten av Las Vegas har vært åpen siden 1989, og er fylt opp av alle gjenstander man kan forestille seg. Bare i fjor gjennomførte butikken mer enn 100 000 transaksjoner. Sjeldne, vakre og fantastiske skatter byttes i raske penger – men er de noe verdt i det hele tatt?

Pawn Stars hadde premiere på HISTORY i 2009, og siden den gang er det blitt laget over 370 episoder om de populære pantelånerne. I sommer har serien premiere på sin fjortende sesong, og i den sammenheng deler vi, i samarbeid med HISTORY, nå ut kule Pawn Stars-goodiebags med blant annet powerbank, T-skjorte og Pawn Stars kopp.

Pawn Stars sendes på HISTORY mandager kl. 21.00. Sesong 13 sendes til og med 29. juni, og den nye sesongen starter mandag 6. juli

For å delta i konkurransen er alt du trenger å gjøre å svare riktig på spørsmålet under og fylle ut informasjonen om deg. Vi trekker 5 heldige vinnere mandag 29. juni – vinneren kontaktes på sms. 

Konkurransen er nå avsluttet og vinnerne kontaktes på epost. 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus