Tegn Pippi – vinn iPad!

– vinn iPad, Pippi-dokke og mange andre kule ting fra Barnas SF Favoritter

Pippilotta Viktualia Rullgardina Chrysmynta Efraimsdatter Langstrømpe fyller 70 år i år, og i Barnas SF Favoritter i underholdningsportalen og i RiksTV Junior for iPad kan du finne flere filmer og serier med verdens sterkeste jente. Blant annet kan du se klassikeren Pippi rømmer med og den animerte filmen Pippi på sjørøverøya. 

Mange barn har et godt forhold til den modige, sterke og sta jenta, og i den anledning har vi lyst til å se mange fine tegninger av Pippi. Tegn Pippi, legg det ut på Instagram med emneknaggen #pippitegning – og du kan vinne: 

En iPad mini 3 wifi, en Pippi-dokke og masse andre kule ting fra RiksTV Junior og Barnas SF Favoritter!

(eksempel på premie – innholdet kan variere noe)

I tillegg trekker vi ut ytterligere fire stykker som får hver sin goodiebag fra RiksTV og Barnas SF Favoritter – med blant annet Pippi-dokka.

Pippi fyller 70 år – les om hvordan hun ble til!

Konkurransen er avsluttet, og vi gratulerer Lukas på fire år! Han tegnet denne fantastiske tegningen av Pippi – og fikk en velfortjent pakke i posten av oss. 

Vi gratulerer også Magnus, Julie, Benjamin og Kristiane med hver sin goodiebag :)

Takk for alle tegningene, pippielskere! 

 

Konkurranseregler: Du må enten være over 18 år eller ha tillatelse fra foresatte for å delta og vinne. Instagramprofilen din må være åpen (dvs. ikke være satt til "privat") for at bildene skal være med i konkurransen. Alle som deltar samtykker i at vi kommer til å legge ut vinnerbildene i denne bloggposten, samt at vi legger ut vinnerbildet på egen instagramkonto den dagen vi har trukket vinneren. Vi velger å ekskludere såkalte "giveaway accounts", og vil dermed ikke la bidrag fra denne typen kontoer være med i konkurransen. Du kan delta med så mange tegninger du ønsker. Vinneren kåres av en Pippi-elskende jury i RiksTVs markedsavdeling, og dette vil skje fredag 12. juni. Konkurransen er ikke kjøpsbetinget. Vinneren vil bli kontaktet via Instagram. 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus