Her er premierene du må få med deg i april

– utvalgte filmpremierer på C More

C More svikter ikke på filmsiden i april heller, og fyller opp sendeplanen med en rekke premierer gjennom hele måneden. 

Vi kan kose oss med de actionfylte premierene X-Men: Days of Future Past, Transformers: Age of Extinction, Man of Steel og Oblivion, samt actionkomedien 22 Jump Street og komedien The Other Woman.

Premieredatoene er klare, men du som er C More-kunde kan selvfølgelig se filmene akkurat når du vil via C More Play – som du kan se i underholdningsportalen, på PC/Mac, nettbrett og mobil. 

Ikke RiksTV-kunde? Akkurat nå: påsketilbud på RiksPakken! 

Her er C Mores filmpremierer i april:

3. mars: Transformers: Age of Extinction er den fjerde filmen om stridsrobotene Transformers, et storslagent actioneventyr avb regissør Michael Bay og produsent Steven Spielberg. Kampen mellom Autobots og Decepticons fortsetter, men nå må Autobots i tillegg forsvare seg mot CIA, som har bestemt seg for å tilintetgjøre alle roboter etter ødeleggelsen i Chicago.

4. mars: Hangover 3 er regissør Todd Phillips' actionfylte avslutning på ”Wolfpack”-trilogien. Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) og Doug (Justin Bartha) lever alle rolige liv. Alan (Zack Galifianakis), fjerdemann i gjengen, sliter derimot med manglende dømmekraft og må søke hjelp når en personlig krise inntreffer. Hvem andre enn Alans tre beste venner kan få ham på beina igjen?

5. mars: The Other Woman er en romantisk komedie om Carly, som oppdager at kjæresten hennes (Nicolaj Coster-Waldau) både er gift og har en elskerinne. De tre kvinnene (Cameron Diaz, Leslie Mann og Kate Upton) slår seg sammen for å gi ham en lærepenge han sent vil glemme, og knytter stadig sterkere bånd etter hvert som brikkene i deres geniale plan faller på plass.

6. mars: Den store skjønnheten er et Oscarbelønnet italiensk drama signert Paolo Sorrentino. Filmen handler om den grånende partykongen Jep (Toni Servillo). Livet hans har vært en eneste lang fest siden han slo gjennom med sin første – og eneste – roman. Etter 65-årslaget sitt tar han en begivenhetsrik nattevandring gjennom Roma, noe som gir ham nye perspektiver på tilværelsen.

9. mars: Joe er et gripende drama som utspiller seg i en småby i Texas, der den tidligere fangen Joe Ransom (Nicolas Cage) prøver å legge fortiden bak. På dagtid jobber han som tømmerhogger, og om kveldene drikker han. En dag ankommer 15 år gamle Gary (Ty Sheridan) til byen, og finner et forbilde i Joe. Dermed innser Joe at han kan frigjøre seg fra sin syndige fortid ved å hjelpe unggutten.

12. mars: Yves Saint Laurent tar for seg det dramatiske livet til den verdenskjente franske moteskaperen med samme navn. Filmen utspiller seg fra slutten av 50-tallet da han startet karrieren og møtte kjæresten og forretningspartneren sin, Pierre Berge. Sammen begynte de arbeidet med å snu en søvning og tradisjonell moteverden fullstendig på hodet.

16. mars: The Hooligan Factory er en britisk komedie om Danny (Jason Maza), en vanskelig tenåring som utvises fra skolen og ser opp til sin voldelige far (Ronnie Fox). Han møter den legendariske fotballbølla Dexter (Nick Nevern) og sammen prøver de å gjenopprette hooliganklubbens glansdager.

18. mars: X-Men: Days of Future Past er en påkostet, stjernespekket og Oscar-nominert superhelt-action, den sjuende i "X-Men"-serien. Denne gangen må Wolverine (Hugh Jackman) og de øvrige karakterene reise tilbake i tiden og samarbeide med de yngre utgavene av seg selv i en storslått kamp for å endre fortiden – og redde fremtiden.

24. mars: Oblivion er et actioneventyr med Tom Cruise i rollen som Jack Harper, en dronereparatør som forsøker å redde de siste restene av Jorden og menneskeheten. Tilværelsen tar en brå vending når han redder en mystisk, vakker fremmed fra et styrtet romskip, og med ett ligger menneskehetens skjebne i Jacks hender. I øvrige roller ses blant andre Morgan Freeman og Nikolaj Coster-Waldau.

25. mars: 22 Jump Street er oppfølgeren til suksessfilmen 21 Jump Street (2012), fortsatt med Channing Tatum og Jonah Hill i rollene som radarparet Jenko og Schmidt. Etter å ha overlevd videregående venter nå en ny actionkomedie og et nytt oppdrag for de to politibetjentene, når de må gå undercover på et lokalt college.

30. mars: Man of Steel er et storslått og actionfylt eventyr om en av verdens mest kjente superhelter, mesterlig regissert av Zack Snyder. Når planeten Krypton trues reddes Kal-El (Henry Cavill) fra en sikker død ved å sendes til en ukjent destinasjon. Han lander på jorden, vokser opp som Clark Kent, oppdager sine ekstraordinære krefter og må trå til når verdens eksistens trues.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus