Meny

RiksTV-appen

– De beste TV-opplevelsene når du ønsker!

Nylig lanserte vi direkte-TV og ukesarkiv i RiksTV-appen for Android, og nå har vi endelig fått ukesarkiv i appen for iPad også! I tillegg kan du nå se direkte-TV også fra NRK rett på iPaden din.

Med RiksTV-appen har du alt du trenger for en komplett underholdningshverdag – akkurat når det passer deg. Med appen kan du se direkte-TV, programmer du har gått glipp av i ukesarkivet, fjernstyre opptak, få varslinger om TV-programmer, starte på nytt sendinger du kom for sent til – og bruke appen som fjernkontroll.

Ukesarkiv

Med RiksTV-appen får du tilgang til ukesarkivet, hvor du finner utvalgte TV-programmer fra en rekke kanaler, blant annet fra TVNorge og TV 2. Programmene er tilgjengelig i én uke etter at de opprinnelig ble sendt på TV og kan spilles av rett på nettbrettet. Praktisk og enkelt!

Arkiv

Direkte-TV

Du har hatt mulighet til å se TV direkte fra en rekke kanaler på nettbrettet ditt en god stund, og nå er endelig direkte-TV fra alle NRKs kanaler tilgjengelig for iPad. Du kan til og med se direkte-TV fra NRKs kanaler hvor som helst i hele landet så lenge du er tilkoblet internett!

Nytt og forbedret Overblikk

Nylig forbedret vi funksjonen Overblikk med et nytt design som gjør det enda enklere å finne god underholdning. I Overblikk får du oversikt over hvilke programmer som går på TV akkurat nå, populære serier, tilgjengelige programmer i ukesarkivet, anbefalinger over programmer som kommer på TV, og kan enkelt finne det du vil se ved hjelp av ulike kategorier.

Overblikk

Seks gode grunner for å laste ned RiksTV-appen:

  • Direkte-TV fra en rekke kanaler – rett på nettbrettet
  • Ukesarkiv – rett på nettbrettet
  • Direkte-TV fra NRK i hele landet så lenge du er tilkoblet internett (gjelder kun iPad)
  • Starte forfra, bytte kanaler, pause, spole og justere volumet direkte fra nettbrettet
  • Fjernstyre opptak**
  • Oversikt og anbefalinger av TV-programmer

Du kan bruke appen hvor som helst innenfor hjemmet med en SMART-boks tilkoblet internett og et abonnement på RiksPakken. Appen lastes ned kostnadsfritt i Google Play og App Store

Last ned RiksTV-appen for iPad

Last ned RiksTV-appen for Android

* For å kunne se innholdet i RiksTV-appen må du ha et abonnement på RiksPakken, og en SMART-boks tilkoblet internett.
**For å kunne fjernstyre opptak må du ha en SMART-boks PVR tilkoblet internett.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus