Meny

Sportssjef Clas Brede Bråthen (NTB Scanpix)

RiksTV presenterer sesongens hopplandslag

– rett hjem i stua og live på YouTube!

I dag kl 13.00 hoppes det i gang i RiksTVs lokaler i Oslo. Hoppsjef Clas Brede Bråthen, dametrener Christian Meyer og herretrener Alexander Stöckl vil alle være til stede for å presentere hopplandslaget for kommende sesong.

Tema er uttaket til World Cup-åpningen i Klingenthal, World Cup-åpningen kvinner på Lillehammer, samt målsettinger og nyheter foran hoppsesongen 2015-2016.

Som stolt sponsor av Hopplandslaget vil RiksTV selvfølgelig ikke at du skal gå glipp av hvem som skal hoppe i verdenscupen i kommende sesong. Uansett om du sitter foran TV-en hjemme i stua, sitter på bussen med nettbrettet – eller er foran PC-skjermen på jobb, kan du følge sendingen live.

Alle RiksTV-kunder med SMART-boks kan se showet i Underholdningsportalen, mens samtlige av dere kan følge sendingen på vår YouTube-kanal.

Se sendingen direkte her
tirsdag 17. november klokken 13.00!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus