Ny serie på FOX: DIG

– premiere 13. april klokken 21.55

Likte du Homeland eller Heroes bør du få med deg den nye serien som har premiere på FOX 13. april – nemlig serien DIG. 

DIG følger den amerikanske FBI-agenten Peter Connely, som for tiden er utplassert i Jerusalem, der han etterforsker drapet på en ung, kvinnelig arkeolog.

Mens han graver i bevisene for drapet, oppdager han en 2 000 år gammel konspirasjon som truer med å endre verdenshistorien – og i det Peter forstår at det handler om en profeti som er snar ved å realiseres, må han kjempe mot klokka. 

Seriens første episode starter også i vår egen bakgård, i «Oppland, Norway», der en minivan full av ortodokse jøder svinger inn på gårdsplassen til en øde, snødekt går der et dyr er i ferd med å føde inne på låven. Men hva har dette med et drap i Jerusalem å gjøre, flere tusen kilometer unna?

Ikke RiksTV-kunde? Akkurat nå: påsketilbud på RiksPakken! 

DIG kan skilte med skuespillere som Golden Globe-nominerte Jason Isaacs, Emmy Award-vinner Anne Heche og Six Feet Under-skuespilleren Lauren Ambrose – og virker i så måte lovende for oss seriefans.

DIG har premiere på FOX mandag 13. april klokken 21.55 – og vil sendes til samme tid ti mandager framover.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus