Her er årets første seriepremierer.

Nå har du masse å glede seg til på TV-en!

Vi er i gang med et nytt år og jula er lagt bak oss, men det er ingen grunn til å pakke bort pleddet helt enda for TV-kanalene lover masse hygge framover. Her har vi valgt ut noen av de seriepremierene vi gleder oss til de neste ukene, det blir både dans, spenning, latter, og selvfølgelig ski!

Kampen om Tungtvannet

Historien om Kampen om Tungtvannet utspiller seg i løpet av opptakten, utbruddet og avslutningen av 2. verdenskrig. Vi følger historiene til de sentrale i kampen om hvem som først får utviklet atomvåpen. Se episodene du har gått glipp av på NRK Nett-TV i underholdningsportalen. Vises på NRK søndager kl. 21.15

Tjukken&Lillemor 

Truls Svendsen har kastet seg rundt og sagt ja til å bli med verdens mest erfarne kvinnelige polfarer, Cecilie Skog, på en ekspedisjon over Grønland. I serien får vi være med på opptreningen til turen, samt komme tett på både Skog og Svendsen i under den 600 kilometer lange skituren . Vil de klare å nå målet – å krysse Grønland? Premiere på TV 2 søndag 11 januar kl.20.00

Verdens Beste Skijenter


Globus Media

I denne norske dokumentarserien blir vi bedre kjent med verdens beste langrennsjenter – Norges eget landslag. I serien får vi bli med jentene bak dører som ellers alltid er lukket og får et innblikk i deres hverdag både i og utenfor sporet. Se den første episoden på NRK Nett-TV i underholdningsportalen. Sendes på NRK torsdager, kl. 21.15.

Jakten på Berserk 

Jarle Andhøy drar tilbake til Antarktis, der skuta hans Berserk og mannskapet på tre forsvant i  2011. Nå skal Jarle jakte sannheten om hva som egentlig skjedde den 22. februar for 4 år siden da båten seilte rett ut i en varslet storm og aldri vendte tilbake. Ikke minst skal han hedre sine savnede kamerater. Se premieren torsdag 8. januar kl. 21.30.

Mitt Dansecrew

 

Mitt Dansecrew har de beste danserne i landet fått i oppgave å adoptere en kjendis (bilde) i jakten på heder, ære, og en halv million kroner. Hver uke får kjendisene og crewet utdelt et tema som skal inspirere til en ny koreografi. En kjendis reise hjem må reise hjem hver uke basert på stemmer fra seerne og dommerne i programmet. Det hele avsluttes med en storslått direktesendt dansebattle. Se premieren fredag 9. januar kl. 20.00.

Årsrevyen med Harald Eia 

 

Bård Tufte Johansen og Harald Eia er tilbake med en humoristisk årskavalkade. Her skal de oppsummere året som har gått sammen med et rullerende panel bestående av norges toppkomikere. Husker de egentlig de viktigste nyhetene fra 2014? Årets første panel består av Thomas Giertsen, Bård Tufte Johansen, Else Kåss Furuseth og Pernille Sørensen. Se premieren tirsdag 6. januar kl. 21.30.

Hundepatruljen Oslo Viasat 4

I Hundepatruljen Oslo får du et dramatisk og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet som jobber dag og natt for å bekjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi følger spesialavdelingen og deres firbente kompanjonger på patrulje der narkotika-, bombe- og kriminalsøk er en del av hverdagen. Hundepatruljen Oslo har premiere mandag 12. januar. kl. 21.00

Bertrands Metode

Sist men ikke minst skal vi endelig få observere den genierklærte treningsmetoden til Erik Bertrand Larssen i programmet Bertrands Metode på TV 3. Mentaltrener Bertrand Larssen har trent topper i politikken og næringslivet, samt store idrettsutøvere som Petter Northug – og nå får endelig vanlige folk muligheten til å "Bli Best". Her må det ventes litt utover våren før vi får se det på skjermen, men en liten smakebit skal dere få allerede nå.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus