11 serietips til deg som liker krim- og dramaserier.

Er du en av de som savner kanalen TNT etter endringene denne måneden? Her har vi samlet et utvalg gode drama - og spenningsserier fra de andre kanalene i vårt utvalg. 

Ray Donovan

Ray Donovan (Liev Schreiber) er en nådeløs fikser for de rike og berømte i Los Angeles. Vi følger han mens han truer, bestikker og lyver seg gjennom hverdagen – alt for å løse oppdragsgivernes problemer og samtidig holde det evig bjeffende FBI i sjakk.

Se Ray Donovan torsdager kl. 21.55 på FOX

Psych

Psych er en humoristisk krimserie om den unge politikonsulenten Shawn Spencer.Vi følger Shawn og hans bestevenn Gus som sammen har startet opp sitt private etterforskningsbyrå.

Se Psych torsdager kl. 21.00 på FOX.

NCIS

NCIS (Naval Criminal Investigative Service) er en anerkjent og populær krimserie som følger en gruppe spesialagenter fra USAs marineetterretning. Med et hovedfokus på drapsetterforskning innen sjøforsvaret og marinepersonell, består deres oppgave hovedsakelig av å beskytte personer tilknyttet marinen.

Se NCIS alle hverdager kl. 20.05 på FOX.

The Good Wife

I The Good Wife møter vi Golden Globe®-vinner Julianna Margulies som Alicia Florrick – den perfekte mor og hustru til en høyprofilert statsadvokat. Når ektemannen blir fengslet etter en svært offentlig sex- og korrupsjonsskandale, må Alicia ta grep om familiens liv og sin egen skjebne.

Se The Good Wife på søndager kl. 21.55 på FOX.

The Blacklist

Raymond "Red" Reddington, en av FBIs mest etterlyste rømlinger, melder seg frivillig for politiet med det formålet å hjelpe dem og ta farlige kriminelle og terrorister. Han har satt sammen en liste med blant annet skumle politikere, spioner og terrorister han er overbevist om at FBI ikke vet om, en liste han kaller "The Blacklist". 

The Blacklist ser du på torsdager kl. 23.30 på TV3.

Heroes Reborn

Når et terroristangrep ødelegger en by i Texas, får innbyggerne med superkrefter skylden for det grusomme angrepet. De gryende heltene må lære seg å kontrollere kreftene sine samtidig som de gjemmer seg for hevnerne. Fra skaperen bak «Heroes».

Heroes Reborn ser du lørdager kl. 21.30 på Viasat 4.

CSI Cyber

Spesialagent Avery Ryan leder FBIs Cyber Crime Division, en avdeling som etterforsker ulike former for datakriminalitet. Mens andre FBI-agenter jakter på kriminelle i den virkelige verden, må Ryan og hennes team gjennomsøke internettet – der de kriminelle er anonyme, pengene er umulig å spore og alt kan kjøpes ved hjelp av et lite tastetrykk.

CSI Cyber har sesongpremiere på TVNorge 14.oktober.

Special Victims Unit

Special Victims Unit er en dramatisk og følelsesspekket serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York. Serien er en del av den populære klassikeren Law & Order, og legger fokus på selve etterforskningen fremfor alle detaljene i rettsaken.

Se Special Victims Unit tirsdager kl. 22.30 på TVNorge.

Bones

En rettsmedisinsk antropolog allierer seg med en FBI-agent for å etterforske lovbrudd som har etterlatt seg få spor. De to har nemlig kun ben av den avdøde å gå etter. 

Se Bones hele uken på TV6. 

Cold Justice

I Cold Justice åpnes “kalde” mordsaker. I byer over hele Amerika, finnes det tusenvis av uløste mordsaker som har blitt kalde. Ved hjelp av de riktige ressursene er det likevel mulig å gjenåpne disse sakene - og løse dem. 

Se Cold Justice onsdag kl. 21.30 på TV6.

Hunting Hitler

Da FBI og CIA offentliggjorde deler av sine arkiver i 2014, dukket en topphemmelig sak opp. En sak som hadde vært forseglet i over 70 år. Hundrevis av hemmeligstemplede filer ble for første gang samlet, og det viste seg at det verken finnes lik eller DNA-rester av en av verdenshistoriens mest beryktede diktatorer, Adolf Hitler. Etterforskerne skal nå prøve å finne svaret på det vanvittige spørsmålet: Snøt Hitler alt og alle i bunkeren under Berlin den dagen i 1945?

Hver lørdag kl. 22.00 fra 7. november på History Channel.

Husk at du på seriekanalen FOX finner alt fra krim og dramaserier til de mest populære sci-fi seriene hele uken. På de norske kanalene FEM, MAX, Viasat 4, TV 2 og TV 3 finner du også gamle klassikere som Gilmore Girls, Friends, og Frasier, samt nyere serier som Homeland og How to Get Away with Murder. 

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus