Meny

SF Kids

– Massevis av underholdning for de minste!

På SF Kids finnes det mengder med kvalitetsfilmer- og serier for hele familien, og spesielt for barn i alderen to til ti år. Gøy for barna, og trygt for de voksne!

 27. november bytter Barnas SF Favoritter navn til SF Kids. I den anledning har vi laget en liten oversikt over noen av de mest populære seriene og filmene som hele familien kan kose seg med – både i underholdningsportalen og via RiksTV Junior-appen. På SF Kids kan barna finne kjente og kjære karakterer som Brannmann Sam, Karsten og Petra, Peppa Gris og Bien Maja, eller forsvinne inn i Astrid Lindgrens' fantastiske barneunivers.

Her er noe av innholdet barna kan se på SF Kids:

 

Brannmann Sam

 Brannmann Sam er den store helten i Pontypandy, og støtt og stadig må han ut på oppdrag for å hjelpe folk i nød. Tillatt for alle aldersgrupper.

Karsten og Petra

I barnehagen treffer Karsten en jente som heter Petra. Hun er også ny i barnehagen og føler seg - som Karsten - litt utrygg i begynnelsen. Disse to blir bestevenner. Tillatt for alle aldersgrupper. 

Peppa Gris

Britisk animasjonserie om Peppa gris og familien hennes. Tillatt for alle aldersgrupper. 

Bien Maja

Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme. Tillatt for alle aldersgrupper.

Pippi Langstrømpe og Emil i Lønneberget

Pippi og Emil

 Pippi Langstrømpe

Astrid Lindgren klassiker. Pippi (Pippilotta Viktualia Rullgardina Chrysmynta Efraimsdatter Langstrømpe) er verdens sterkeste, har fregner og røde fletter som står rett ut, sier voksne imot og har ingen oppdragelse. Hun bor uten foreldre i et hus som heter Villa Villekulla sammen med den prikkete hesten sin og apen Herr Nilsson. Tillatt for alle aldersgrupper. 

Emil i Lønneberget

Astrid Lindgren klassiker. Emil bor i Småland i Sverige, og er nysgjerrig på det meste. Hvordan skulle han ellers få vite noe her i verden? Tillatt for alle aldersgrupper.

Så du noe du likte? Du finner alt dette i underholdningsportalen og i RiksTV Junior-appen!

Last ned RiksTV Junior-appen