Meny

Sesongpremiere: Sinnasnekker'n

31. august er hele Norges favorittsnekker tilbake på skjermen

Det er duket for sesong seks av det populære oppussingsprogrammet Sinnasnekker’n. I år, som i tidligere sesonger, er det seer-favoritten Otto Robsham som leder an. 

I Sinnasnekker'n møter vi mennesker som av ulike grunner står fast i et håpløst oppussingsprosjekt og hvor hjelp er sårt trengt. I sin sjette sesong som programleder for Sinnasnekker’n har Otto Robsham gjort seg opp en hel del tanker om det populære oppussingsprogrammet. Vi var heldige og fikk et eksklusivt intervju med snekkern sjæl.

Hva er det mest krevende med å være programleder i programmet?

 – Det mest krevende er å sette seg inn i familienes situasjon og finne den beste måten for akkurat den familien å få et bedre liv på.

Hva liker du aller best med programmet?
 –  Det er å hjelpe folk ut av problemer. Det synes jeg er utrolig bra.

Hvorfor tror du programmet fortsetter å være en suksess, år etter år?
–  Jeg tror det er fordi det er historier man lett kan kjenne seg igjen i, og som kanskje kan bidra til å motivere til egne tiltak for å få det bedre selv.

Hvem er den typiske deltageren?
–  Det er vanskelig å trekke frem en typisk deltager for her er det alle slags folk, men det er noen som på en eller annen måte har mistet retningen og fokuset på familien, og som trenger hjelp til å finne tilbake.

Har du på noen måte forandret deg i løpet av tiden som programleder?
– Jeg har forandret meg veldig. Jeg har blitt flinkere til å ta innover meg andres problemer og blitt bevisst på hvordan jeg kan unngå like situasjoner. I tillegg har jeg blitt tryggere på meg selv og bedre egnet til å kunne gi gode råd og tips til deltagerne.

Hva er ditt beste Sinnasnekker'n-minne?
– Jeg har veldig mange gode minner og klarer ikke trekke frem ett som skiller seg ut. Jeg synes det er fantastisk å se at familiene vi hjelper får et forandret liv og det gir meg enorm gnist og lyst til å hjelpe flere.

Kan du gi noen smakebiter fra årets sesong?
– Jeg tør å påstå at episodene som kommer i sjette sesong er de beste noensinne. Nytt i år er at jeg utover programmet kommer til å ha egne Otto-prosjekter hvor jeg lager noe til familien.

Er du like handy på privaten?
– Uten tvil! Jeg lager masse rart og elsker å jobbe og få ting ferdig. Det siste jeg har laget er en vedheis – rett og slett en heis som kjører opp vedstabler rett i stua.

Sinnasnekker'n har sesongpremiere på TVNorge mandag 31. august kl. 19.30. Rekker du ikke å se sesongpremieren? Fortvil ikke! Sinnasnekker'n kan du se i ukesarkivet  i RiksTVs underholdningsportal eller via RiksTV-appen –  syv dager etter.