Konkurranse: Vinn komplett underholdningspakke!

– Vi feirer lanseringen av SMART-boks II med å dele ut fantastiske premier til deg og en venn.

Nå lanserer vi SMART-boks II som er smartere, raskere og bedre enn noensinne. Vi feirer med en konkurranse der du og en venn kan stikke av med premien!

Er du klar for en ny underholdningshverdag?

Den nye SMART-boksen gir deg store mengder med underholdning via nett – rett på TV-en. Boksen har innebygget wifi og kobles enkelt til det trådløse nettverket du har hjemme. Med boksen tilkoblet internett kan du nyte RiksTVs underholdningsportal hvor du finner tusenvis av spennende filmer, et stort ukesarkiv fra norske og internasjonale kanaler og RiksTV Junior, spesielt tilpasset barna.

Les om alle de nye fordelene SMART-boks II gir deg.
Les anmeldelsen av SMART-boks II PVR på tek.no

Konkurransen er nå avsluttet. 

Vinnere er: Marinus Beers og Stef Schwabe, Valberg. Vi gratulerer!  

 

Lyst til å vinne?

For å delta i konkurransen må du gå til skjemaet under og fylle inn ditt navn og navnet på den du ønsker å dele premien med. Da er dere begge med i trekningen av en splitter ny SMART-boks II PVR, en 49" LED-TV fra Grundig, en iPad og ett års abonnement på RiksPakken fra RiksTV. 

 Premien er:

  • To SMART-boks II 
  • To iPad mini med Apple-cover
  • To 49" LED-TV-er levert av Grundig
  • To abonnement på RiksPakken (kostnadsfritt i 1 år)
  • To antennepakker

Lykke til!

 

Fill out my online form.

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus