Meny

Er du klar for en ny underholdningshverdag?

SMART-boks II: Smartere, raskere og bedre enn noensinne!

Vi lanserte nylig SMART-boks II som gir deg et stort utvalg TV-kanaler, samt mengder med underholdning via nett – rett på TV-en!

Komplett TV-løsning

Vi har videreført mange av de smarte funksjonene fra vår første SMART-boks – og lagt til noen helt nye funksjoner for å kunne tilby en komplett TV-løsning. En stor fordel med SMART-boks II er at den har innebygget wifi. Du kan enkelt koble boksen til ditt trådløse nettverk, kun ved hjelp av et par tastetrykk på fjernkontrollen. Enkelte kunder har allerede testet boksen og beskjeden er klar: den nye boksen er raskere, enklere i bruk, har et lekkert design og gir gode muligheter via nettet. 

Les også: SMART-boks II PVR anbefales av tek.no

Strømmetjenester via underholdningsportalen

Med en SMART-boks tilkoblet internett kan du nyte det beste av RiksTVs underholdningsportal, med tjenester for hele familien. Via underholdningsportalen kan du blant annet se ukesarkiv fra et stort antall TV-kanaler, og finne og leie film i vårt filmbibliotek med tusenvis av spennende titler i alle sjangre. 

Underholdningsportalen har vi nylig forbedret og vi gir deg nå enda bedre ukesarkiv fra over 20 TV-kanaler. Blant de nye kanalene finner du Discovery Channel, Animal Planet, Fox og History, samt mange flere. Som tidligere får du også tilgang til NRKs arkiv og ukesarkiv fra TVNorge- og TV 2s kanaler  og du kan se programmet rett på TV-en. For barna har vi RiksTV Junior som tilbyr trygg og reklamefri underholdning for de minste fra blant annet NRK Super, Barnas SF Favoritter og Disney

Stilrent design og bedre rekkevidde

Den nye boksen er liten og har et stilrent utseende. Med ekstra god rekkevidde på den nye fjernkontrollen, og muligheten til å styre boksen fra telefon og nettbrett (iOS og Android), er brukervennligheten enda bedre enn tidligere. Den gode rekkevidden på fjernkontrollen gjør at du kan navigere fritt og bytte kanal. SMART-boks II er smidigere, responderer raskere og er enda enklere i bruk, noe også tilbakemeldinger fra kunder som har testet boksen bekrefter. 

Pause, spole og ta opp

Har du en SMART-boks II PVR kan du i tillegg ta opp, spole og pause favorittprogrammene dine. Harddisken for opptak er på hele 500 GB. Installasjonen er rask og enkel – så du raskere kommer i gang med å bruke de mange funksjonene SMART-boksen gir deg. 

Fjernkontroll SMART-boks II

Den nye fjernkontrollen er oversiktlig og enkel, og har ekstra god rekkevidde. 

Er du kunde? Bestill SMART-boks direkte her.

Ikke kunde? Se vårt kampanjetilbud!