Meny

Jimmy Fallon – USAs Talkshow-konge nummer 1. Nå kan du se han på TV 2 Humor hver mandag.

Splitter ny kanal: TV 2 HUMOR

På lufta 2. mars

Av og til er alt du trenger en god latter. På TV 2 Humor skal du kunne le når som helst – døgnet rundt.

På den helt nye tv-kanalen TV 2 Humor får du rykende ferske episoder av «The Tonight Show with Jimmy Fallon» og den splitter nye humorserien «Suksesskolen» hver dag, samt populære situasjonskomedier som «Modern Family», «New Girl», «South Park», «Cleveland Show», «The Millers» og «My Name Is Earl».

Ikke RiksTV-kunde? Akkurat nå: marstilbud på RiksPakken! 

«Suksesskolen» er en spin-off av humorfenomenet «Kollektivet», og denne talentfulle komikergjengen byr på leken, nyskapende humor, og ikke minst imponerende og kreative musikkvideoer.

«Suksesskolen» er produsert av Espen Eckbos produksjonsselskap Seefood TV, som står bak noen av Norges største humorsnakkiser de siste årene. Serien er en spin-off av humorfenomenet «Kollektivet», og denne talentfulle komikergjengen byr på leken, nyskapende humor, og ikke minst imponerende og kreative musikkvideoer. Denne gang er humoren pakket inn i en humormusical i seks deler. I serien møter vi Jon som lever i et samfunn der det eneste som betyr noe er å oppnå suksess. Gjør du ikke det, ender du opp som «vanlige folk» - en skjebne verre enn døden. På premieredagen sendes første episode, og resten av uken frem til og med lørdag går hele serien som et premiere-event.

I rollene finner du Fridtjof Stensæth Josefsen, Sebastian Brynestad, Jakob Schøyen Andersen, Kevin Vågenes, Cecilie Steinmann Neess.

Hver mandag til fredag byr TV 2 Humor på «The Tonight Show med Jimmy Fallon». Programmet sendes kun en dag etter det er vist i USA. 

-“The Tonight Show with Jimmy Fallon” er et kupp. Showet som tidligere ble ledet av legenden Jay Leno, har tatt helt av i USA etter at Jimmy Fallon tok over. Komikeren har vunnet både Emmy og Grammy-priser.

I tillegg vil du kunne se sitcoms som “2 Broke Girls”, “Modern Family”, “Fresh Prince Of Bel Air” , humorklipp- showet “What Went Down”, “That '70s show”, “New Girl”, “South Park”, “Cleveland Show”, “The Millers” og “My Name Is Earl”.

Ikke RiksTV-kunde? Akkurat nå: marstilbud på RiksPakken!