Meny

NYHET: Start forfra på enda flere kanaler!

– skru tiden litt tilbake på over 20 kanaler

Under en kjedelig voksensamtale om hage, gress og mose forrige helg, foreslo niesen min på ni at vi kunne prøve å skru tiden tilbake til dinosaurenes tid – for da fantes det visstnok verken gress eller mose, og vi ville sluppet hele hageproblemet. Om det var et velmenende råd eller et forsøk på å skru samtalen over på noe mer interessant og fantasifullt, vet jeg ikke, men dette med å skru tiden tilbake synes jeg veldig ofte blir trukket fram som en problemløser.

For hvor mange problemer har du hatt i livet, der du har tenkt at problemet ville ordnet seg dersom man bare kunne skru tiden tilbake?

Fordelen med å leve i 2015 i stedet for i juratiden er at det å skru tiden tilbake faktisk er mulig. I hvert fall på TV. Vi kan se TV sju dager tilbake i tid med ukesarkivet, og som RiksPakken-kunde har du også kunnet starte programmer fra TVNorge-kanalene forfra med RiksTV-appen en god stund. I dag utvider vi også Start forfra-funksjonen med ytterligere 18 kanaler – hvilket gir RiksPakken-kundene våre mulighet til å starte forfra fra hele 22 kanaler!

Kanalene inkluderer i tillegg til TVNorges kanaler også NRK og TV 2s * kanaler, samt Discovery Channel, Animal Planet, TLC, FOX, BBC World News, BBC Brit, National Geographic Channel, History og MTV.

Start forfra betyr noe så enkelt som at du kan starte et program forfra, dersom du kommer for seint til starten av programmet. Kommer du fem, femten, tretti – ja, helt opptil to timer for seint til sendingen du har lyst til å se, er det bare å trykke på start forfra-symbolet, og programmet starter helt fra begynnelsen.

Tjenesten fordrer at du har et RiksPakken-abonnement, RiksTV-appen for iPhone eller iPad og en SMART-boks eller SMART-boks PVR koblet til internett. RiksTV-appen har mange andre artige funksjoner, blant annet nevnt her og her, og vi kan røpe at det i løpet av våren og høsten vil komme mange nye og spennende funksjoner både i appen og i RiksTVs underholdningsportal. Appen laster du ned i App Store – både for iPhone og iPad. Du bruker det samme brukernavnet og passordet som du bruker på Min side.

De av dere som er så heldige at dere faktisk har hage med gress eller hage med mose, kan med fordel holde på der ute en liten stund til. TV-en venter nemlig til du er klar – og da kan du starte forfra.

*på grunn av ørsmå tekniske utfordringer kommer ikke TV 2 Humor med i første omgang, men ventes å være på plass innen veldig kort tid.