Alle gode ting er tre

– bedre underholdningsportal, lei film fra RiksTV-appen og NRK Super tilgjengelig i underholdningsportalen!

I dag har vi ikke bare én, men tre nyheter til nytte og glede for kundene våre – i alle aldre. Felles for alle tre lanseringene er en enkel vei til god underholdning.

Først ut er en god nyhet til alle barn og barnefamilier. NRK Super vil fra i dag nemlig være tilgjengelig for alle som har en SMART-boks tilknyttet internett, på samme måte som NRK TV har vært tilgjengelig siden desember. NRK Super inneholder programmer fra TV-kanalen med samme navn, og du og barna kan kose dere med både egenprodusert materiale fra NRK og annet norskprodusert innhold. Se Karsten og Petra, Newton og Supernytt – eller utenlandske serier som Albert Åberg, Drømmehagen og Charlie og Lola – når dere vil, rett på TV-en.

La barna se sine favorittprogram akkurat når det passer for dere – som ikke nødvendigvis er akkurat når det sendes på TV.

NRK Super

 

Den andre gode nyheten slapp vi allerede på fredag, nemlig at RiksTV-appens muligheter nå er utvida til å gi deg en enklere og bedre måte å leie film på. Du kan nå nemlig leie filmer fra RiksTV-appen for iPad – og spille dem av rett på TV-en. Bruk iPaden til å lete etter de gode filmene, ved å søke på favorittskuespillere og -regissører, popularitet, aldersgrense – og kategorier som action, komedie, drama og mye mer.

Og når du har bestemt deg, leier du filmen og spiller den av – rett på TV-en.

RiksTV-appen for iPad laster du ned i App Store, og du logger deg inn med det samme innlogget du benytter deg av på Min side.

Filmleie i RiksTV-appen

Nyhet nummer tre er at vi har gjort en solid ryddejobb i underholdningsportalen. Resultatet er et renere og mer oversiktlig utseende, der veien fra tastetrykk til god underholdning også er kortere enn før. Innholdet er imidlertid det samme, nemlig variert underholdning til hele familien, som kan nytes akkurat når det passer dere.

Ny underholdningsportal

Vi håper dere setter pris på både endringer og lanseringer. Vi er i hvert fall veldig fornøyde :)

Gi gjerne beskjed i kommentarfeltet dersom dere har innspill eller kommentarer!

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus