Meny

TV 2 Livsstil

– Ny og rendyrket livsstilskanal

TV 2 Livsstil er en ny, sjangerbasert TV-kanal og vil erstatte TV 2 Bliss 2. november. På kanalen vises programmer som kommer tettere på livet. Det er mine interesser, mitt liv, mine hobbyer, mine relasjoner, mitt hjem og mine drømmer som står i fokus. 

TV 2 Livsstil lanseres med tre nye, norske livsstilsprogrammer: FML, Kjære Mamma og Rom123. Samtlige kommer allerede i premiereuken.

FML

Dokumentarserien FML viser et ærlig og usminket bilde av hvordan det er å være ung i Norge i dag. I serien møter vi ungdommer som åpent forteller om livet de lever, og om utfordringene de står ovenfor. I første episode møter vi blant annet Anders som tidligere ble mobbet på grunn av størrelsen sin. Dagene gikk med til gaming og kontakten med det virkelige liv var minimal. For Anders snudde livet da han oppdaget kroppsbyggeren Zyzz. I dag trener han opptil syv dager i uken og fokuset har skiftet fra TV-spill til trening – men fornøyd med sitt eget utseende og kropp er han fortsatt ikke. 

Premiere 2. november kl. 20.00 på TV 2 Livsstil

Kjære mamma

Kjære mamma er en ekspertfri, feelgood-serie som viser et ærlig innblikk i hvordan det er å være mamma anno 2015. Gjennom 40 episoder møter vi 40 mammaer som lar oss ta del i deres små og store utfordringer i hverdagen. I hver episode møter vi en mamma som gir oss et innblikk i sin hverdag. Et fast knippe andre mødre deler sine tanker, erfaringer og gjerne humoristisk skråblikk på det de ser. Til slutt får mødrene dommen fra de aller viktigste: nemlig barna selv.

Serien er en hyllest til alle mammaer, og gir et humoristisk skråblikk på situasjoner alle mødre kan kjenne seg igjen i; hvordan de håndterer morsrollen, hvordan de håndterer barna, og de ulike utfordringene knyttet til barneoppdragelse og hverdagen med barn.

Premiere 2. november kl. 20.30 på TV 2 Livsstil

Rom 123

I oppussingsprogrammet Rom 123 møter vi ulike mennesker som er i gang med et oppussingsprosjekt i hjemmet. Felles for dem er at de er fryktelig uenige om hvordan de ønsker å ha det og uenighetene gjør at oppussingen stopper helt opp. Heldigvis får de hjelp av de profesjonelle designerne, Ingrid og Boris, som begge har lang fartstid i bransjen og er kjent for å finne gode løsninger.

I kveldens premiere møter vi Kathrine og Stian Krogh, som bor i et rekkehus på Vestli sammen med sin ett år gamle sønn. To år etter at de kjøpte drømmehjemmet har de fortsatt store problemer med å bli enige om hvordan stuen skal innredes. Paret har ominnredet utallige ganger, men nå er kreativiteten slutt, og behovet for hjelp stort. TV-serien er et tett samarbeid med det kjente interiørmagasinet Rom 123. De kreative løsningene som finnes i hvert program kan seerne også finne på Rom123.no.

Premiere 2. november kl. 21.00 på TV 2 Livsstil

Det beste innholdet fra TV 2 Bliss

TV 2 Livsstil beholder det beste innholdet fra TV 2 Bliss. De mest populære programmene: Bloggerne, I Am Cait og The Kardashians vil fortsette å vises på TV 2 Livsstil. I tillegg vil blant annet seersuksessen Supervet og talkshow-stjernen Ellen Degeneres’ serie, Ellen’s Design Challenge, sendes. 

Rekker du ikke å få med deg et program?

TV 2 Livsstil har ukesarkiv. Det betyr at du kan se tidligere sendte TV-programmer inntil én uke etter at de ble sendt på TV. Du finner ukesarkivet for TV 2 Livsstil og en rekke andre kanaler i underholdningsportalen.