RiksTV muliggjør live-TV på Norwegians flyvninger

– Først i Europa!

I dag lanserer Norwegian, i samarbeid med RiksTV og TV 2, direkte-TV på flyet. Det betyr at du kan se direkte-TV mens du er på reise – i hele verden.

Først i Europa med TV på flyet

Norwegian er første flyselskap i Europa som viser direktesendt TV på flyet. Det er et samarbeid mellom RiksTV, Norwegian og TV 2 som muliggjør lanseringen. Fra og med i dag kan alle passasjerer se direkte-TV gratis på Norwegians 87 fly med wifi.

TV på PC, nettbrett eller mobil

Direktesendt TV på flyet er et spennende steg inn i fremtidens underholdningstjenester. I første omgang kan passasjerer på Norwegians flyvninger nå se direktesendinger fra TV 2 Nyhetskanalen og Bloomberg Europe rett på nettbrettet, PC-en eller mobilen.

Birkeland og Kjos

RiksTVs administrerende direktør, Christian Birkeland (t.v) og administrerende direktør i Norwegian, Bjørn Kjos, var på Norwegians flyvning mellom Oslo og Berlin hvor lanseringen av direktesendt TV ble lansert. 

Les også: Slik er teknologien bak TV på fly

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus