Meny

Komplett underholdning med RiksTV

- Det er enkelt å komme i gang med underholdningsportalen!

Hos RiksTV får du det beste av to verdener: Du får en rekke TV-kanaler, og strømmetjenester via internett, i ett og samme abonnement. Strømmetjenestene våre får du tilgang til via underholdningsportalen* – som gir deg mengder med ekstra underholdning, uten ekstra kostnad! 

For å få tilgang til underholdningsportalen må du koble SMART-boksen din til internett, og ved å gjøre det får du tilgang til: 

TV fra fem ekstra kanaler

Vi har fem ekstra TV-kanaler som kun er tilgjengelig i underholdningsportalen:  

  • BBC Earth: Det beste av BBCs dokumentar- og faktaprogrammer.
  • BBC Lifestyle: Fokus på mat, helse, design, hjem, familie og mote.
  • MTV: Ledende musikk- og underholdningskanal for ungdom.
  • Nickelodeon: Engasjerende og underholdende programmer for barn i alderen 3-13 år.
  • Nick Jr.: Reklamefri barnekanal for de minste i alderen 2 – 5 år.

Ukesarkiv

Gikk du glipp av et TV-program kan du se det i ukesarkivet. Ukesarkivet inneholder tidligere sendte TV-programmer fra hele 19 kanaler, og du kan se utvalgte programmer i én uke etter at det har blitt sendt på TV.

NRK TV
Tilgjengelig for alle kunder

NRKs nett-TV-løsning inneholder alt fra nye serier, dokumentarer og programmer fra NRKs fire kanaler, til det rikeste skattekammer som finnes i Norges TV-historie.

Filmleie

Tilgjengelig for kunder med RiksPakken eller Favoritter

I filmleietjenesten kan du finne mer enn 4 000 filmtitler i alle sjangre. Filmene leier du enkelt via RiksTV-appen eller med fjernkontrollen. Du kan velge om du vil spille av filmen på TV-en eller på iPaden.

RiksTV Junior

Et eget reklamefritt underholdningsunivers skreddersydd for barna med barnekanalene NRK Super, Disney Channel On Demand, Barnas SF Favoritter, Nickelodeon og Nick Jr.

  • NRK Super: barnas favorittkanal med massevis av flotte barneprogrammer.
  • Disney Channel On Demand: et utvalg episoder fra mange av de populære seriene som vises på TV-kanalene Disney Channel, Disney XD og Disney Junior.
  • Barnas SF Favoritter: trygt, barnevennlig og reklamefritt område tilpasset barn fra 0-10 år med mange kjente og kjære figurer.

Lyst til å komme i gang?

Det eneste du behøver å gjøre er å koble SMART-boksen din til internett: Slik kobler du til SMART-boksSlik kobler du til SMART-boks II.

Er du ikke kunde hos oss? Få oktobertilbud på RiksPakken. 

*Alle med et RiksPakken-abonnement og en SMART-boks tilkoblet internett har tilgang til vår underholdningsportal. Kunder med et Favoritter-abonnement har tilgang til Filmleie, NRK Super og NRK TV

Hva synes du om saken? Vi setter stor pris på kommentarer og innspill. Vi regner imidlertid med at alle som kommenterer viser alminnelig folkeskikk, og vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg som ikke forholder seg til dette. Se også vår personvernside.

comments powered by Disqus