Meny

Komplett underholdning med RiksTV

- Det er enkelt å komme i gang med underholdningsportalen!

Hos RiksTV får du det beste av to verdener: Du får en rekke TV-kanaler, og strømmetjenester via internett, i ett og samme abonnement. Strømmetjenestene våre får du tilgang til via underholdningsportalen* – som gir deg mengder med ekstra underholdning, uten ekstra kostnad! 

For å få tilgang til underholdningsportalen må du koble SMART-boksen din til internett, og ved å gjøre det får du tilgang til: 

TV fra fem ekstra kanaler

Vi har fem ekstra TV-kanaler som kun er tilgjengelig i underholdningsportalen:  

  • BBC Earth: Det beste av BBCs dokumentar- og faktaprogrammer.
  • BBC Lifestyle: Fokus på mat, helse, design, hjem, familie og mote.
  • MTV: Ledende musikk- og underholdningskanal for ungdom.
  • Nickelodeon: Engasjerende og underholdende programmer for barn i alderen 3-13 år.
  • Nick Jr.: Reklamefri barnekanal for de minste i alderen 2 – 5 år.

Ukesarkiv

Gikk du glipp av et TV-program kan du se det i ukesarkivet. Ukesarkivet inneholder tidligere sendte TV-programmer fra hele 19 kanaler, og du kan se utvalgte programmer i én uke etter at det har blitt sendt på TV.

NRK TV
Tilgjengelig for alle kunder

NRKs nett-TV-løsning inneholder alt fra nye serier, dokumentarer og programmer fra NRKs fire kanaler, til det rikeste skattekammer som finnes i Norges TV-historie.

Filmleie

Tilgjengelig for kunder med RiksPakken eller Favoritter

I filmleietjenesten kan du finne mer enn 4 000 filmtitler i alle sjangre. Filmene leier du enkelt via RiksTV-appen eller med fjernkontrollen. Du kan velge om du vil spille av filmen på TV-en eller på iPaden.

RiksTV Junior

Et eget reklamefritt underholdningsunivers skreddersydd for barna med barnekanalene NRK Super, Disney Channel On Demand, Barnas SF Favoritter, Nickelodeon og Nick Jr.

  • NRK Super: barnas favorittkanal med massevis av flotte barneprogrammer.
  • Disney Channel On Demand: et utvalg episoder fra mange av de populære seriene som vises på TV-kanalene Disney Channel, Disney XD og Disney Junior.
  • Barnas SF Favoritter: trygt, barnevennlig og reklamefritt område tilpasset barn fra 0-10 år med mange kjente og kjære figurer.

Lyst til å komme i gang?

Det eneste du behøver å gjøre er å koble SMART-boksen din til internett: Slik kobler du til SMART-boksSlik kobler du til SMART-boks II.

Er du ikke kunde hos oss? Få oktobertilbud på RiksPakken. 

*Alle med et RiksPakken-abonnement og en SMART-boks tilkoblet internett har tilgang til vår underholdningsportal. Kunder med et Favoritter-abonnement har tilgang til Filmleie, NRK Super og NRK TV