Meny

Alle Hjerters Helg!

Film og musikk til feiringen eller ignoreringen av Valentines day.

Lørdag 14. februar er det Valentines day, og sammen med Beat har vi samlet musikken som varmer i februarkulda og spiller litt på hjertestrengen. I Valentine-lista finner du alt fra Dolly Parton og Neil Young til Kanye West – den beste musikken i kjærlighetens tegn. Hør lista her 

Når Valentine først faller på en lørdag står det ingenting i veien for å høre på musikk fra sen til tidlig morgen. Beat-redaksjonen har derfor snekret sammen et par ekstra lister med herlige kjærlighetsballader. Elsker du duetter, så er Just the 2 of us definitivt lista for deg. Ellers finner du en rekke herlige, romantiske låter i spillelisten Love is in the air.

Ikke helt i kjærlighetsmodus? Varm opp til en uromantisk filmkveld med lista Movie Hits – en samling av det beste fra filmmusikken. Eller bruk helgen til å høre deg opp på litt ny musikk i listene Ones to watch 2015 og Nytt&Norsk.

Hjertesjokolade eller popcorn – Valentines dagen er en perfekt unnskyldning for å synke ned i sofaen med en god film, med eller uten romantiske undertoner. Vi samlet noen filmer i filmleie som passer for parkveld, jentekveld, guttekveld, og alenekveld. 

Psst: Du finner filmleie og Beat i underholdningsportalen – trykk på den røde ekstraknappen på fjernkontrollen. Lær om underholdningsportalen.