Meny

FOTO: CF Salicath

Vi er klare for VG-lista på Rådhusplassen! Er du?

– varm opp med RiksTV og Beats VG-lista Topp 20-spilleliste

Et av forsommerens absolutte musikkhøydepunkt står for døren, nemlig VG-lista Topp 20s årlige show på Rådhusplassen. Rådhusplassen og Oslo er tradisjonen tro første stopp på VG-listas norgesturné, som i år tar oss med videre til Stavanger, Bergen og Trondheim.

Hovedshowet på Rådhusplassen i Oslo blir gjerne omtalt som Skandinavias største utekonsert, og tidligere år har artister som a-ha, Jason Derulo, Rita Ora, B.O.B, Jason Mraz, Rudimental, Timbuktu, Veronica Maggio og Nico & Vinz fremført sine største hitlåter foran opp mot 100 000 publikummere.

I år kan vi blant annet se Astrid S, Stayzman & Lazz, Katastrofe, Jaa9 og OnklP, Sandra Lyng, Nico & Vinz, Kwabs, Guy Sebastian, Jess Glynne, Måns Zelmerlöw, Sondre Justad, Stian Blipp & Anders Nilsen, Gabrielle og mange, mange flere på scenen – i tillegg til Live Nelvik og Atle Pettersen, som vil lose oss gjennom hele showet.

Showet på Rådhusplassen er som vanlig gratis, i tillegg til at det sendes direkte på NRK1 (på NRK3 fra kl. 19.00 til 19.40 – så sendes resten av showet på NRK1). Du kan også følge showet via VGTV på nett.

Fra nå av og fram til showet, uansett om du skal til Rådhusplassen, se det på TV – eller vente til artistene kommer til en av byene som ligger nærmere deg, har vi sammen med strømmetjenesten Beat gjort det mulig for deg å varme opp til konserten på best mulig måte. Vi har satt sammen en spilleliste med de beste låtene fra artistene som skal opptre – låter du garantert har hørt, og vil fortsette å høre, i løpet av 2015.

Sjekk ut RiksTV og Beats VG-lista Topp 20-spilleliste her! 

Vi gleder oss til lørdag – og håper du også gjør det samme!

Og du? Bor du i nærheten av Bergen, Trondheim eller Stavanger? Følg med på Facebook-siden vår framover, der vi kommer til å ha flere privatkonsert-konkurranser veldig snart.