Meny

Foto: CF Salicath

VG-lista og RiksTV inntar Rådhusplassen – og Astrid S kan komme hjem til deg!

– delta i vår Facebook-konkurranse, og vinn din egen, private konsert med Astrid S!

VG-lista Topp 20 er garantert ikke ukjent for noen. Lista, som har holdt det gående siden 1958, oppdateres hver fredag med de tjue mest hørte singlene – basert på salg over disk, streaming og nedlasting av musikk. Hver fredag publiseres lista i VG, og hver helg spilles lista gjennom på NRK P3.

Førti år etter at den første VG-lista ble publisert, ble det i 1998 bestemt at det også skulle lages et sommershow i VG-lista-øyemed. Og det var ikke et hvilket som helst show som skulle lages – her skulle de aller beste aktuelle artistene fra VG-lista opptre, norske som internasjonale, og showet skulle turnere rundt i Norge.

Astrid S – vinn hjemmekonsert!

Foto: Stian Andersen

Vinn din egen, private konsert med Astrid S! Se lenger ned i saken!

Sytten år seinere holdes showet fortsatt i hevd, og hovedshowet på Rådhusplassen i Oslo blir omtalt som Skandinavias største utekonsert. På denne scenen har vi sett stjerner som a-ha, Jason Derulo, Rita Ora, B.O.B, Jason Mraz, Rudimental, Timbuktu, Veronica Maggio og Nico & Vinz fremføre sine største hitlåter foran opp mot 100 000 publikummere.

I år avholdes VG-lista Topp 20-showet på Rådhusplassen 20. juni – gratis, som vanlig. Hvem som skal opptre der, annonseres løpende på VG-listas egne nettsider, i tillegg til Facebook og Instagram, og hittil er det røpet at Kwabs, Margaret Berger, Marion Raven, SiLyA Nymoen, The Foo Conspiracy, Freddy Kalas, Admiral P, Nico DJaa9 og OnklP, Tungevaag og Raaban, InnertierThe Main Level, Marcus og Martinus, Staysman & Lazz, Katastrofe og Astrid S – og vi kan love deg at det kommer ytterligere flere rå artister.

Sistnevnte artist, Astrid S, er vår utvalgte artist i Oslo. Du kan nemlig vinne en egen, privat konsert med henne – dersom du er kreativ nok. Konserten holdes hjemme hos deg på dagen 20. juni, og du kan invitere så mange av vennene dine du bare har plass til.

Alt du trenger å gjøre er å begrunne hvorfor nettopp du fortjener en privatkonsert hjemme hos deg. Begrunnelsen gir du oss i kommentarfeltet på Facebook-siden vår. 

Konkurransereglene finner du på denne siden, og begrunnelsen gir du i kommentarfeltet på Facebook-siden vår. Erfaringsmessig kommer det til å komme mange gode forslag her – så det gjelder å være så kreativ som overhode mulig. Du kan delta så mange ganger du vil, og du har en uke på deg fra i dag; sammen med VG trekker vi en vinner 15. juni.

Gå til RiksTVs Facebook-side for å være med i konkurransen!

Bor du ikke i osloområdet, men derimot i området rundt Bergen, Trondheim eller Stavanger? Fortvil ikke – vi har tenkt til å avholde de samme konkurransene der. Artistene du kan vinne hjem til deg, røper vi imidlertid ikke riktig enda. I mellomtiden får du følge med på vår og VGs Facebook-sider – mens du tenker på hvordan du best mulig skal kapre premien.

VG-Lista Topp 20s konsertdatoer er for øvrig som følger:

Oslo 20. juni
Stavanger 1. juli
Bergen 8. juli
Trondheim 15. juli

Fakta om Astrid S: 

Astrid S solodebuterte hos Universal Music med låten 2AM i oktober 2014. Låten ble raskt A-listet på NRK P3, i tillegg til høy rotasjon hos NRJ og Radio 1, og har ligget stabilt på topp 10 på radiolistene i høst/vinter.

2AM introduserte en ny musikalsk retning for Astrid, også med hjelp fra den svenske produsenten Jake Oh og Paulo «Shirazi» Prudencio. 15. mai ble remixene sluppet, samlet i en EP bestående av Matoma, Dandy Lion, SevnthWonder, Rootkit og Loveless.